My Favourites Review / Test

My Favourite Watch

Zoals jullie misschien al hebben gelezen in eerdere blogs: ik heb meer dan genoeg horloges. Toch zijn er maar een paar horloges die ik echt vaak draag. Het horloge van Primsa is een van de horloges die ik vaak draag. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Ik denk dat mijn horlogecollectie ondertussen wel is uitgegroeid tot 20 horloges. Zoals ik al zei, sommige hiervan draag ik niet veel, anderen weer wel. Het horloge van Prisma is een van mijn favorieten, vanwege een paar redenen.

Allereerst is het horloge vrij basic, omdat hij gewoon zwart is. Zelf draag ik veel zwart, met name zwarte broeken, daarom matcht dit horloge dus al snel mijn kledingstijl. Ook is zwart een vrij basic kleur die je bij bijna elke outfit kunt combineren. Een zwart horloge is wat mij betreft altijd goed! Het horloge is vrij minimalistisch, maar toch classy. Zelf hou ik niet van al te veel poespas op horloges. Door de minimalistische uitvoering, oogt het horloge vrij simpel. Hierdoor kan je het horloge weer combineren met leuke sieraden, zonder dat het teveel wordt.

Ook is het horloge van heel hoge kwaliteit. Ik heb het horloge al een aantal keer gedragen, maar het bandje ziet er nog steeds uit als nieuw. Bij de ‘lagere kwaliteit’ horloges, gaat het horlogebandje snel scheuren. Hierdoor ziet je horloge er al snel gebruikt uit, terwijl je hem misschien nog niet eens zoveel hebt gedragen. Het horloge van Prisma behoort in ieder geval niet tot deze categorie!

Ook is het horloge perfect qua formaat. Ik heb vrij dunne polsen. Een groot horloge doe ik daarom niet snel om. Dit horloge is qua grootte precies goed voor mijn pols: niet te groot en niet te klein.

Tot slot vind ik het ook nog heel leuk dat je de datum kunt aflezen op het horloge. Niet veel horloges hebben dit, dus dit maakt het horloge net nog een stukje specialer. Daarnaast is het ook super handig voor de onverwachte momenten. Zo weet ik nooit welke datum het is als ik een toets moet maken. Al is dat niet de belangrijkste zaak, als het op je horloge staat, is het toch wel handig!

Wat vinden jullie van het horloge van Prisma? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Wat een mooi horloge, dat je er ook gewoon twintig hebt joh! Ik had er ooit één, toen ik een jaar of dertien was, maar vergat hem altijd om te doen. Zelf lijkt het me soms best handig maar ik heb denk ik nog nooit een horloge gehad die echt bij mij past.

  2. Ziet er leuk uit en wat heb je er veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Ik heb echt al 20 jaar geen horloge meer. Hij ging kapot en er kwam niets anders voor terug.

  3. Ik vind het een prachtig horloge. Beetje stoer daar hou ik wel van. Zelf draag ik nooit horloges, vindt het wel mooi bij een ander staan. Ik kan er niet tegen zo om mijn pols.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *