My Favourites Review / Test

My New Favourite Bikini + WIN!

Al lijkt het soms door de regen en bewolking nog niet zo, maar het is nu toch echt wel zomer. Veel van jullie zullen ook wel zomervakantie hebben en bijna op vakantie gaan. Ook ik ga bijna op vakantie en daarbij is natuurlijk een bikini onmisbaar! In deze blog ga ik een witte bikini uittesten.

Binnenkort ga ik naar Italië, dus daar wil ik wel mooie bikini’s dragen. In vorige blogs heb je misschien mijn neopreen bikini’s al gezien. Met dit soort bikini’s ben je altijd save, want ze zullen niet doorschijnen. Bij een witte bikini is dit niet altijd zeker, daarom was het wel even een grote stap om deze bikini te proberen. Toch wilde ik deze bikini graag in mijn bezit, omdat hij er zo mooi uitziet! Wel was het een risico, omdat witte bikini’s natuurlijk nogal snel doorschijnen. Maar goed nieuws: deze bikini schijnt totaal niet door, omdat hij dubbel gestikt is. Hierom hoef ik mij dus gelukkig geen zorgen te maken. Daarnaast voelt de stof erg dik aan en is dus van heel goede kwaliteit!

Waarom wilde ik zo graag deze bikini? Dat heeft zeker een reden. Allereerst vind ik wit een mooie kleur om te dragen, hierdoor oog je bruiner dan je bent. Dit heb ik wel goed nodig, want zo bruin word ik niet! Ook heeft de bikini pushup, wat wat mij betreft echt onmisbaar is. Ook kun je de bikini zowel strapless als normaal dragen, hoe handig? Wat mij vooral aansprak aan deze bikini zijn de details. Deze bikini is echt geen basic bikini! In de bikini zit een soort printje, wat de bikini een mooi effect geeft.

Ook heeft de bikini wat gouden details gekregen. Zelf vind ik dat deze details de bikini echt speciaal maken. Ook geeft dit een soort luxe effect. De bikini heeft daarnaast een soort crème kleur, wat mooi staat in combinatie met de gouden details. Het printje in de bikini, de gouden details en de crème kleur passen perfect bij elkaar!

Omdat ik zo enthousiast ben over deze bikini, wil ik graag ook anderen enthousiast maken over deze bikini. Daarom geef ik niet één, maar twee keer deze bikini weg! Eén van jullie kan deze bikini samen met je vriendin winnen. Hiervoor hoef je alleen mijn Instagram account en het Instagram account van Sapph te volgen, de winactie foto te liken en een vriendin te taggen waarmee je deze bikini wilt winnen. Super makkelijk dus! Check snel hier de winactie post, zodat je alle stappen kunt uitvoeren! Ook vind je hier nog wat extra stappen waarmee je extra kans maakt om te winnen. Doen jullie mee?

Liefs.

17 Comment

 1. Prachtige bikini , heel elegant. Helemaal eens over je kleur keuze wat betreft je eerste kleurtje naar de zonnestralen. ik heb alle stappen gevolgd om mee te kunnen doen aan deze winactie 🙂
  Alvast veel plezier in Italië !

  Liefs, Naomi
  Insta: nmi.ivy

 2. Ik vind em ook echt leuk en doe uiteraard mee! Nog nooit een witte bikini gekocht uit angst dat ie inderdaad doorzichtig zou worden als ik uit het water kom. Toch wel extra benieuwd naar deze dan! Ik vind em ook gewoon heel mooi met dat stiksel en de gouden details en mooi meegenomen dat hij push up is ?? My fingers are crossed!

 3. Wauw, super leuke bikini! &
  Wat ben ik jaloers op het feit dat je naar Italië gaat! Jammer dat ik zo pas 2 nieuwe badpakken en een nieuwe bikini gekocht heb en aan m’n vriend heb moeten beloven dat er niets meer bij komt. Anders had ik zeker mee gedaan!

 4. Mooie bikini! Zo’n strappless model vind ik altijd wel fijn. Wit is niet zo mijn kleur, dus ik doe niet mee met deze winactie, maar anders had ik zeker een gokje gewaagd :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *