My Favourites

My watchstash

Horloges, ik kan niet zonder! Ik wil altijd graag weten hoe laat het is, dus ik ben onafscheidelijk van een horloge. Sinds een jaar is mijn horlogecollectie behoorlijk uitgebreid, tot meer dan 15 horloges. Een aantal horloges laat ik jullie graag stuk voor stuk zien in deze blog! Kijk je mee?

Dit is een van mijn oudste horloges. De combinatie zwart met wit vind ik altijd heel mooi bij horloges, daarom draag ik dit horloge veel. Dit horloge is afkomstig van het merk Vondeldesign. Helaas bestaat dit merk niet meer, dus is dit horloge niet meer te koop!

Dit horloge is afkomstig van Ikki. Het is door het brede design een wat stoerder horloge, maar de steentjes maken het horloge juist weer heel vrouwelijk. Deze ‘tegenstelling’ maakt dit horloge uniek. Dit horloge is verkrijgbaar op http://www.ikkifashion.com/.

Dit horloge vind horloge uniek door het patroon. Het roze van het bandje maakt het horloge nog een stukje leuker. Ik kon kiezen tussen verschillende kleuren, maar ik heb toch gekozen voor de kleur roze, omdat ik nog niet veel roze horloges heb. Dit horloge is afkomstig van www.shizzie.nl.

Dit horloge met het houten design is een mooie toevoeging op mijn collectie. Dit is het enige houten horloge wat ik tot nu toe heb. De steentjes op het horloge maken het design helemaal af. Het horloge heb ik van Caymanwatches, ook te vinden op https://www.amazon.com/dp/B01I6M5EM2.


Deze twee horloges van Mody zijn een van mijn nieuwe aanwinsten. Het leuke aan deze horloges, is dat je ze oneindig kan combineren met verschillende bandjes. De horloges zitten los op de bandjes, waardoor je ze er makkelijk af kan schuiven. Zelf heb ik in totaal 6 bandjes, waardoor ik dus leuk kan afwisselen.

Mijn favoriete combinaties, zijn de horloges op de onderstaande foto. De horloges kun je zelf samenstellen op http://www.mody-watch.com/shop.html.

 

Het design van dit horloge van TrendyKiss is ook vrij anders dan mijn vorige horloges. Het bandje is dit keer van ander materiaal, dan het materiaal van de meeste horloges. Doordat dit horloge zilver én goud is, is dit horloge ook heel uniek. Binnenkort kun je dit horloge ook winnen, dus houd mijn Instagram goed in de gaten!

Dit horloge is een van mijn favorieten. Ik ben een groot fan van roze, dus dit horloge past helemaal bij me! Het horloge is wat kleiner dan mijn andere horloges, dit is voor mij handig, omdat ik vrij dunne polsen heb. Dit horloge is van het merk Oozoo, ik heb het horloge van de site http://www.brandfield.nl/.

Een horloge met een bruin leren bandje had ik nog niet, dus dit horloge is een perfecte toevoeging op mijn collectie. Je kunt het horloge goed combineren door de basiskleur, dus je kunt het horloge bij vrijwel elke outfit dragen. Dit horloge is verkrijgbaar op http://www.ikkifashion.com/.

Dit zwarte horloge van David Faraone is ook weer een goede toevoeging op mijn collectie, aangezien ik nog geen volledig zwart horloge had. Het design van dit horloge vind ik heel mooi. De kleur zwart past goed bij de winter en herfst, omdat ik in deze seizoenen veel zwart draag. Dit horloge is afkomstig van http://www.davidefaraonewatch.com/.

Last but not least, het horloge van Aperfectgift. Ook dit horloge ziet er weer heel anders uit dan de vorige horloges. De combinatie van wit en roségold vind ik er mooi uitzien. Dit horloge heb ik al veel gedragen, omdat deze ook met veel outfits te combineren is! Dit horloge is verkrijgbaar op https://www.aperfectgift.nl/.

Dit waren mijn favoriete horloges uit mijn horlogecollectie. Welk horloge vind jij het mooist? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *