Beauty Review / Test

Natuurlijke producten van Urban Africa Naturals

Ben jij dol op shea butter? En houd jij ook van natuurlijke ingrediënten? Dan is Urban Africa Naturals helemaal wat voor jou! In deze blog test ik de hand- en voetencrème, namelijk de Shea Fresh Feet en de Dead Sea Mud Soap. En natuurlijk helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Over Urban Africa Naturals

Urban Africa Naturals is gespecialiseerd in 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor alle huidtypes en voor kroes- en krullend haar. Zij zeggen nee tegen: parabenen, sulfaten, petroleum, minerale oliën, paraffine, siliconen, synthetische grondstoffen en dierproeven. Deze insteek spreekt mij heel erg aan, want ik hecht veel waarde aan natuurlijke producten! Hier kon je ook al in een eerdere blog over lezen.

Shea Fresh Feet

Shea fresh feet voetencreme verfrist, hydrateert en verzorgt. De crème trekt snel en diep in de huid en is rijk aan natuurlijke ingrediënten als Shea butter, Cocoa butter, pepermuntolie en avocado olie. Shea fresh feet voetencreme verzacht eelt direct en voedt en hydrateert de (extreem) droge, ruwe en gebarsten huid. Shea fresh feet voetencreme verzacht eelt direct en voedt en hydrateert de (extreem) droge, ruwe en gebarsten huid. Door de verkwikkende werking van pepermuntolie wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit zorgt voor meer rust en elasticiteit in voeten en benen.
Bij deze crème ruik je erg goed de cacoa. De crème moet je tussen je handen verwarmen en aanbrengen op de voeten. Ik heb zelf wat last van eelt op mijn hielen, dus ik was erg benieuwd naar deze crème! Na de crème een aantal keer gebruikt had, merkte ik dat ik zichtbaar minder eelt kreeg. Mijn hielen zijn nu bijna weer helemaal zacht en er is nog maar zo’n 10% over van mijn eelt. Ik ben erg blij met het resultaat!

Natuurlijke Shea feet

Dead Sea Mud Soap

Modder? Wie gebruikt er nu weer modder? Ik dus :)! Deze modder is een hele speciale modder uit de Dode Zee, rijk aan mineralen en zouten die erg goed zijn voor onze huid. Ook zitten er in de Dead Sea Mud Soap cocoa butter, coconut oil, shea butter en beeswax! De geur van dit product doet me erg denken aan een gezichtsreiniger van Lush die mijn vriendin eens had. Ik vind de geur zeker niet vies! De Dead Mud Soap is heerlijk om te gebruiken, vooral omdat je er erg zachte en gladde handen van krijgt.

Natuurlijke mud soap

Natuurlijke ingrediënten: yay or nay?

Doordat er in de producten natuurlijke ingrediënten zitten, ruiken de producten niet zoals andere hand- en voetencrèmes. Mij maakt het niets uit, omdat ik de geurtjes totaal niet vies vindt. Maar het belangrijkste: deze producten zijn 100% natuurlijk, dus weet ik zeker dat ik geen rommel op mijn lichaam smeer. Natuurlijke ingrediënten zijn voor mij dus zeker een YAY!

Zou jij deze producten willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Klinkt veelbelovend.
    Momenteel gebruik ik voornamelijk de producten van weleda, maar die geurtjes ben ik een beetje beu. Dus ondertussen ook wel enkele producten van rituals, lush en body shop in huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *