My Favourites Review / Test

New Pink Stationary

Ik ben altijd al dol geweest op stationary, vooral als het roze is. Ik kan daarom ook nooit genoeg stationary hebben. Washitape, schriften, stickers en pennen, mijn kamer ligt er vol mee. Toen ik van Stationery & Gift nog wat pink stationary kreeg, was ik natuurlijk enthousiast! In deze blog zal ik jullie mij nieuwe items laten zien en een kortingscode geven!

Nieuwe roze stationary

Stationery & Gift heeft een enorm uitgebreide webshop. Van stationery tot telefoonhoesje en van tassen tot sleutelhangers, er is vanalles te vinden!En het leuke is: alle items wil je hebben. Ik heb al eens eerder geschreven over andere schriften, maar dat is alweer een tijdje terug. Daarom vond ik het heel tof om weer nieuwe stationary te ontvangen. In het pakketje van Stationery zat een stickerboekje, een notebook, een vulpen en een paar losse stickers. En… natuurlijk op mijn verzoek allemaal in het roze!

Stationary: notebook

Laten we beginnen bij het prachtige notebook. Het notebook is roze en heeft een mooie bloemenprint op de kaft. Aan de binnenkant zitten 200 lijntjespagina’s. Aan het begin van het notebook zit een stickervel met allemaal verschillende roze hartjes. Aan het einde van het boekje zit ook een vakje waar je bijvoorbeeld losse blaadjes in kan doen. Ik vind dit altijd ideaal als ik op school blaadjes met bijvoorbeeld powerpoints krijg uitgedeeld. Door ze in zo’n vakje te stoppen, raak je ze niet meer kwijt. Het notebook heeft 200 pagina’s, dus je kan wel even vooruit!

Luxe vulpen

Dan de classy vulpen. Deze is wat meer koraalroze met gouden details. Op de vulpen zelf zit ook nog een printje. Dit alles geeft de vulpen een luxe uiterlijk. De vulpen kun je gebruiken door middel van vullingen. Hierdoor kun je de vulpen dus ook blijven gebruiken, ideaal!

Stickerboekje vol stickers!

Tot slot het item waar ik wel het meest enthousiast over ben, het stickerboekje. Het stickerboekje heeft 36 stickervellen met allerlei soorten stickers. De stickers zijn ideaal voor in je agenda, maar je kunt ze uiteraard overal plakken. Hartjes, unicorns, regenbogen, lipsticks, sterretjes, popcorn, letters en stickers met teksten. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of de sticker staat er wel tussen. Ik plak zelf veel stickers in mijn notebooks en agenda, dus de stickers komen zeker van pas! Dit betreft de eerste versie van het stickerboekje. Ook is er nog een tweede versie van het stickerboekje!

Stationary sticker boekje

Stationary sticker hartjes

Stationary stickers

Stationary random stickers

Stationary tekst stickers

Stationary sticker emoji

Met de kortingscode PINKINSPIRATION krijg je 10% korting op alle items in de stationary shop, neem dus zeker even een kijkje! Ben jij een liefhebber van stationary? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Oooh, heel enig! Ik ben ook echt een fanatiek voorstander van het inslaan van zoveel mogelijk stationary-items. Heb denk ik ondertussen wel 20 ongebruikte notebooks in de kast liggen, gewoon omdat ze zo leuk zijn. En stickers: much love! Heel erg leuk spul dit, ga even op hun website struinen. Joe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *