About me Beauty Health Review / Test

New year resolutions: the start of a healthy life

Het is al bijna twee weken 2018. Een van mijn voornemens voor 2018 was om een gezonder leven te starten. Zoals je via mijn Instagramstories al kon zien, ik ben al goed op weg door 9 dagen lang het C9 programma gevolgd te hebben. Ook Batiste heeft mij een handje geholpen bij een gezondere levensstijl!

Nieuwe Batiste droogshampoo

Onlangs ontving ik een perspakketje van Batiste, omdat Batiste de original dryshampoo een make-over heeft gegeven. De fles is nu groen met blauw in plaats van roze met zilver. Ik vind dat het nieuwe uiterlijk ook meer past bij de andere soorten droogshampoos. De droogshampoo heet ‘clean & classic’, wat zeker overeenkomt met de look die de nieuwe fles heeft. Ook is de geur naar mijn idee ietsje veranderd. De droogshampoo ruikt een stuk frisser dan de oude versie, wat ik alleen maar kan waarderen. Wel een kleine warning voor de mensen die niet bekend zijn met droogshampoo: zorg wel even dat je goed met je handen door je haar gaat nadat je de droogshampoo hebt opgespoten, anders ga je als een grijsharige naar buiten, haha. Maar de droogshampoo doet zeker zijn werk! Met Batiste is vet en futloos haar verleden tijd.

Lets get fit!

In het perspakketje van Batiste zat niet alleen de droogshampoo zelf. In het pakketje vond ik allereerst een canvastas. De canvastas is groter dan ik normaal van een canvastas ben gewend. Deze tas is dus ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar de sportschool (in de trend van mijn gezondere leven).

Ook zat er een grote blauwe yogamat in het pakketje. Dit past perfect bij mijn nieuwe voornemen om gezonder te worden, omdat ik sinds het nieuwe jaar meer sport. Ideaal om op te trainen, omdat de ondergrond dan een stuk minder hard aanvoelt. Ook vond ik nog een handdoek van Batiste, die natuurlijk ideaal is nadat je gaat douchen na je work-out. De handdoek heeft echt een heerlijk zachte badstof! Na de work-out kun je natuurlijk ook meteen de Batiste droogshampoo gebruiken als je geen tijd hebt om meteen te douchen. Niemand zal opmerken dat jij getraind hebt (als je natuurlijk je deodorant niet vergeet 😉

Gezonder leven

Tot slot zat er ook nog een grote drinkfles bij het perspakket. Het is een vrij grote fles, ik denk zo’n 750 ml. Ook zit er een speciale infuser in, die wat mij betreft ideaal is om fruit in te doen. Ik drink erg graag water met bijvoorbeeld wat frambozen en bessen. Ik vind het normaal alleen heel vervelend als al de fruitstukjes door mijn water zweven en ik deze ook moet ‘opdrinken’. Met deze fruitinfuser kan dit niet meer gebeuren, dus maak ik dankbaar gebruik van mijn nieuwe fles! Op deze manier kan ik ook weer gezonder leven, doordat ik veel meer fruitwater drink dan siroop. Want dat is net zo lekker!

Ben jij al bekend met Batiste? En hoe zit het met jouw gezonde voornemens dit jaar? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Wat een goed pakketje om het jaar mee te beginnen. Ik ben een half jaar gelden gestart met 2x per week sporten en dat wil ik dit jaar zeker blijven doen

  2. Ik ken Batiste niet! Zo’n droogshampoo is misschien wel iets voor mij als wij op roadtrip zijn met de camper, dan is haar wassen niet altijd een optie 🙂

    X Lazy Bird

  3. Ik heb wel een gezond voornemen en dat is dit jaar echt te gaan stoppen met roken. De droogshampoo van Batiste ben ik fan van gebruik het zelf regelmatig omdat ik niet dagelijks mijn haar wil wassen, vaak doe ik dit om de dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *