Uncategorized

Nieuwe Haaraccessoires van Zenner

Als je bijna 80 centimeter lange haren hebt, is het wel leuk om eens wat te doen met je haar. Want je kan er zoveel mee! Daarom laat ik in deze een aantal haaraccessoires van Zenner zien!

Zenner

Zenner verkoopt allerlei beauty accessoires, maar zij staan vooral bekend om hun haarproducten. Zo verkopen zij allerlei soorten speldjes, elastiekjes en haarbanden, om je haar wat op te leuken. Van FS Agency ontving ik onlangs een pakketje met de Sugar Coated Collection & de Let’s Go Basic Collection. Twee totaal verschillende collecties!

Let’s Go Basic

Deze collectie is qua kleuren (bruin en marineblauw) erg basic, waardoor je de accessoires bij elke outfit kan dragen. Maar deze haaraccessoires komen altijd goed van pas! Zo is deze haarband altijd erg leuk om te dragen.

En zo’n klipje als deze is altijd handig om te gebruiken!

En met deze ronde spelt kun je zo een heel elegante haarlook maken, die je met een kliksysteem makkelijk kunt bevestigen.

Met deze lange blauwe spelt kun je je haarlook wat opfleuren. In je haar zal deze zeker opvallend te zien zijn!

Tot slot zijn deze elastiekjes echt ideaal! Ik draag wel vaker van dit soort elastiekjes, omdat ze mijn lange haar beter in vorm houden, dan de basic dunne elastiekjes. Helaas zorgt het plastic van de elastiekjes vaak ervoor dat mijn haar wat beschadigd wordt, maar bij deze elastiekjes is dat niet het geval. Door de velvet finish zijn de elastiekjes heel zacht, waardoor mijn haar niet meer beschadigd wordt!

Sugar Coated Collection

Wat een collectie is dit, haha! Alle items zijn roze, waardoor het meteen helemaal mijn stijl is. Al zijn sommige items wel erg over de top, zoals deze haarband. Al kun je deze zeker wel leuk combineren met een aantal outfits! Wel vind ik dit elastiekje, wat lijkt om de haarband wel echt heel leuk. Daarnaast is het elastiekje vrij dik en is hij goed elastisch, waardoor hij ook goed in mijn haar blijft zitten.

Deze speldjes zijn natuurlijk ook wel erg leuk, die kun je altijd wel in je haar doen om je haarlook wat op te fleuren!

Tot slot zijn deze elastiekjes écht mijn favoriet. Hoe schattig zijn de strikjes aan de elastiekjes? I love it! Deze elastiekjes zijn ook erg stevig, maar er zit wel genoeg elasticiteit in, waardoor deze ook goed in mijn haar blijven zitten.

Wat vind jij van deze collecties van Zenner? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *