About me Info

Nieuwe iPhone en telefoonhoesjes kopen!

Het is jullie vast niet ontgaan: de nieuwste iPhone modellen zijn gelanceerd! Aangezien mijn huidige telefoon aan vervanging toe is, ga ik in deze blog in op de nieuwste iPhone modellen.

Telefoon aan vervanging toe

Momenteel heb ik de iPhone 6(S) alweer een aardig tijdje. En hij is nu toch wel echt aan vervanging toe. Ik heb tot de release van de nieuwste iPhones gewacht, omdat ik verwachtte dat Apple wel mooie modellen zou uitbrengen. En niets is minder waar. De iPhone XS, de IPhone XS Max en de iPhone XR zijn prachtig!

De nieuwste iPhones

De iPhone XS lijkt erg op de huidige iPhone X, maar vanbinnen is er natuurlijk veel verbeterd. Zo heeft de iPhone nu een OLED scherm, een betere processor en een betere camera. De iPhone XS Max is hetzelfde als de iPhone XS, maar dan een maatje groter. Deze telefoon is alleen wel echt te groot voor mijn kleine handen, dus de XS Max zou ik niet snel kiezen. Wel zou de iPhone XR, een budget versie van de iPhone XS, wel wat kunnen zijn omdat zijn prijs erg gunstig is!

Een nieuwe telefoon

Een nieuwe telefoon is natuurlijk altijd leuk. Maar wat ik een van de leukste dingen vind aan een nieuwe telefoon: de nieuwe hoesjes uitkiezen! Ik vind het heerlijk om te snuffelen tussen allerlei hoesjes die mooi zouden staan om mijn nieuwe telefoon. Maar nu de nieuwe iPhones zijn gelanceerd, zijn er nog niet overal hoesjes verkrijgbaar voor de nieuwste modellen. Shop4 heeft als een van de eersten al wél hoesjes voor de nieuwe iPhones. Aangezien ik de iPhone XR erg aantrekkelijk vind in prijs, ben ik bij Shop4 gaan kijken naar telefoonhoesjes voor de iPhone XR. Hoe leuk is bijvoorbeeld dit iPhone XR hoesje?

Ik ben wel van mening dat je écht een transparant hoesje moet hebben om je iPhone heen, vooral nu de nieuwe iPhones een heel mooie achterkant hebben. Dat zorgt meteen voor een luxe uitstraling! Daarom zou ik dit hoesje ook wel heel tof vinden voor de iPhone XR!

Welk model wordt het?

Welk iPhone model ik ga kopen weet ik nog niet zeker, daar ga ik mij eerst nog eens goed in verdiepen. Maar de nieuwste iPhones maken zeker een kans! Ik hou jullie zeker op de hoogte als ik een nieuwe telefoon ga aanschaffen.

Wat vind jij van de nieuwe iPhone modellen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

12 Comment

  1. Ik vind de nieuwe iPhones heel tof, maar wel enorm prijzig…Maar ze zijn het wat mij betreft wel waard! Maar voorlopig heb ik nog een goede telefoon, dus ik ga geen nieuwe kopen 🙂

  2. Helaas heeft Apple telang geteerd op de ideeën van Steve Jobs na zijn dood. En eigenlijk zitten er heel weinig vernieuwingen in, maar de prijs laten we ze wel terug stijgen. Ik ga helaas dit jaar afscheid nemen van iPhone want vind prijs/kwaliteit het niet meer de moeite helaas. Hun problemen waar ze al jaren tegenaan lopen, blijven er gewoon in. De batterij is nog steeds niet verbeterd en ook de stevigheid van hun scherm is nog steeds niet aangepakt.

  3. Ik zit nog te twijfelen over welke iPhone ik ga nemen. Ik mag begin oktober namelijk mijn abonnement verlengen en het uitkiezen van een nieuwe telefoon, met nieuwe bijpassende hoesjes is altijd een feestje 🙂

  4. Ik ga heel eerlijk zijn, ik vind iPhones de laatste tijd echt heel erg overroepen en zeker ook voor die prijs. Dan ga ik liever voor een soortgelijk Android model maar dan voor een euro of 300 minder.

  5. Mijn contract is binnenkort afgelopen en ik kan mijn Apple gaan vervangen. Ik ben er nog niet over uit wat ik ga nemen want er zijn intussen ander smart phones met betere camera en dat is toch een belangrijke blogger’s tool voor me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *