Beauty Review / Test

Olaz: Ultimate Eye Cream (+ 2X WIN!)

Olaz, ’s werelds nummer één op het gebied van vrouwelijke gezichtsverzorging, introduceert haar eerste collectie oogverzorgingsproducten ooit. Olaz Eyes: een beautylijn met twee specifieke oogverzorgingsproducten voor ageless ogen die gezien mogen worden. In deze blog test ik de oogcrème en ik mag ook tweemaal oogcrème weggeven!

Wist jij dat 80% van de vrouwen last heeft van één of meerdere huidproblemen rond de ogen? Bovenaan de lijst staan donkere kringen onder de ogen, maar er zijn ook zorgen over wallen, lijntjes en rimpels. In plaats van het bestrijden van die verouderingssignalen, kiezen drie van de vier vrouwen er nu voor om de huidproblemen te verhullen. Olaz vindt dit zonde en raadt vrouwen aan te starten met de juiste verzorging. Olaz beseft dat de verschillende huidproblemen rond de ogen een diverse aanpak vereisen. Vanuit dat besef zijn de wetenschappers van Olaz zich gaan focussen op het ontwikkelen van twee unieke formules. Met als resultaat de collectie Olaz Eyes. In deze collectie vind je de Ultimate Eye Cream en de Firming Eye Serum. Zelf heb ik de Ultimate Eye Cream, die ik later in deze blog zal uittesten!

Eerst nog wat informatie over de Eyes Ultimate oogcrème. Deze crème biedt met name de jongere vrouw 3-in-1 voordelen om zichtbaar fijne lijntjes en rimpels te vervagen en de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen te verminderen. Door de krachtige combinatie van Niacinamide (vitamine B3), Glycerine en Pepta-Peptides begint Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen worden aangepakt door Olaz’ kleurcorrectie technologie; verdikkingen worden verminderd tijdens het inmasseren en tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, zodat de lijntjes rond de ogen worden gladgestreken. Misschien denk je: ‘Maar je bent toch maar 18? Waarom test je deze crème?’. Doordat ik zelf een dunne huid heb, heb ik ook last van huidproblemen rond mijn ogen. Het grootste probleem zijn de donkere kringen en wallen, die ik ook te danken heb aan mijn dunne huid. Hierom was ik erg benieuwd naar de crème.

De crème heeft niet echt een geur, het ruikt vrij basic. De crème heeft een mooi roze kleurtje, wat best overeenkomt met mijn huidskleur. Hierdoor ziet de crème er ook mooi uit als je hem opsmeert. Voor het idee, heb ik de crème even op mijn hand gesmeerd. Zoals je ziet, de kleur komt in de buurt van mijn huidskleur. Als je de crème uitsmeert, zie je geen verschil meer.

Ik heb de crème gebruikt in combinatie met de domed applicator van Real Techniques voor het ultieme effect. De domed applicator zorgt er al voor dat je donkere kringen wat minder worden. Over de domed applicator lees je hier meer. Op de domed applicator heb ik wat crème gesmeerd en ik ben daarmee gaan ‘rollen’ om mijn ogen heen. Wat meteen opviel: de donkere kringen verdwijnen grotendeels! Ik was hier heel verbaast over, omdat zelfs een beetje foundation mijn donkere kringen nog niet kan wegwerken. Onder mijn ogen zijn alle kringen bijna weg, aan de binnenkant van mijn oog zie je nog licht de kringen zitten. Voor een ‘simpele’ crème vind ik het resultaat wel heel goed. Wat mij na het smeren gelijk opviel: de crème zorgt ervoor dat je huid heel zacht aanvoelt. De huid om mijn ogen heeft denk ik nog nooit zo zacht gevoeld.
Kortom: ik zou deze crème zeker weten aanraden! Het maakt niet uit hoe oud je bent, ik denk dat deze crème voor alle leeftijden geschikt is, vooral als je last hebt van donkere kringen of wallen. De crème is sinds maart 2017 rond €24,99 te verkrijgen, maar het zou veel leuker zijn als je deze crème eens gratis kan testen. Daarom geef ik 2x de Ultimate Eye Cream van 15 ml weg. Wil je weten hoe je dit kan winnen? Lees dan snel even verder!

Je kunt meedoen door deze verplichte stappen te volgen:
1. Volg @inspirationtolive op Instagram.
2. Like de winactiefoto op Instagram.
3. Reageer onder deze blog met je volledige naam of Instagram-naam

Extra kans maken? Dat kan! Volg dan een of meerdere van de extra stappen:
1. Laat reacties achter op meerdere blogs (hoe meer reacties, hoe meer kans!)
2. Laat een reactie achter onder de winactiefoto op Instagram waarin je vertelt dat je meedoet.
3. Tag vriendinnen onder de winactiefoto op Instagram.
4. Repost de winactiefoto op Instagram en tag mij hierin.
5. Post een screenshot van de winactie in je Instagramstories en tag mij hier in.
6. Like en comment mijn foto’s op Instagram.

Door de verplichte stappen 1-3 (met name zijn 1 en 3 belangrijk) doe je dus al mee! Je kunt ook vrij gemakkelijk extra kans te maken door een of meerdere van extra stappen 1-6 te volgen. Doen jullie mee?

Liefs.

34 Comment

 1. Heyy, ik doe zeker mee, want ik heb best wel veel last van donkere kringen en lijntjes. Mijn Instagram is @thirzavdm

 2. Hooii, wat heb ik dit nodig! Ik ben pas 16 jaar, maar ik heb nu al fijne lijntjes en wallen van hier tot tokio 🙁 Ik heet op insta @x_evi_x_

 3. Hee olive,

  Zo’n leuke winactie!! Ik doe zeker mee. De vorige x won ik niet, maar deze x wil ik (natuurlijk) weer kans maken! ❤️

  Mijn Instagram is: daniellec.photography

 4. Deze winactie komt zo goed uit? Ik heb enorm veel last van donkere kringen ☹️
  Dus ik doe zeker meee!!
  @saarttjedd

 5. Gelukkig heb ik niet mega veel last van donkere kringen om mijn ogen, maar hee wat fijn dat deze crème zo goed werkt voor jou en dat het de donkere kringen bijna allemaal heeft weggewerkt ondanks dat foundation dat niet altijd doet.

 6. Wat een ideaal product. Ik ga eens kijken of ik het ergens kan bemachtigen.

  Ik doe niet mee aan de winactie, omdat ik in het buitenland woon en het iemand in Nederland meer gun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *