Beauty Health Review / Test

Onder de douche met Aloe Vera

Tijdens het douchen gebruik ik vrijwel altijd dezelfde merken. Ik gebruik zelfs al jaren standaard dezelfde haarlijn! Ik vond het tijd om eens een andere doucheproducten dan gewoonlijk te testen. Ik gooi alleen het roer compleet om: ik ga namelijk volledig natuurlijke aloe vera producten gebruiken!

Waarom deze overstap?

Waarschijnlijk vraag je je nu wel af: waarom? Nou, het antwoord is vrij simpel. De meeste haarproducten die ik gebruik zijn niet zo natuurlijk, zitten onder andere vol siliconen, parabenen, toegevoegde geurtjes, enz. Ik was wel eens benieuwd naar de (aloe vera) producten die dit allemaal niet hebben. Hoe fijn zijn deze producten in gebruik? Wat doen de producten met mijn haar? Hoe lang blijft een wasbeurt zichtbaar? In deze blog zal ik op deze vragen antwoord geven! Ik zal in deze blog allerlei aloe vera producten testen: de Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe Jojoba Conditioning, Aloe Scrub en Aloe Bath Gelée testen van Forever. In de vorige blog testte ik ook nog een apart masker, wat ook zeker de moeite waar is om te lezen.

aloe vera shampoo en conditioning

Aloe vera shampoo

Mijn douchebeurt begin ik altijd met het gebruik van de shampoo. Dit keer dus de Aloe-Jojoba Shampoo. De Aloe-Jojoba Shampoo formule bevat 100% gestabiliseerde aloë vera gel gecombineerd met jojoba-olie, lavendelolie en rozenbottelolie. Het product belooft het volgende: helpt het haar te versterken, de vochtbalans te herstellen en geeft volume. Het resultaat is gezond haar dat straalt, glanst en makkelijk in model te brengen is. Ik ben benieuwd! Als ik de shampoo op mijn hoofdhuid in masseer, merk ik gelijk een groot verschil met mijn normale shampoo: de geur is zo anders! De geur ruikt vrij natuurlijk, maar het is wel even wennen. De shampoo schuimt goed en daardoor heb je aan een beetje shampoo al genoeg, de shampoo is dus zeker fijn in gebruik!

Conditioner in gebruik

Nadat ik mijn shampoo heb uitgespoeld, gebruik ik meteen conditioning. Ook de Aloe-Jojoba Conditioner heeft weer een geur waar ik aan moet wennen, maar ik vind het zeker geen vieze geur. De conditioning belooft het volgende: Uw haar wordt zachter, krijgt meer glans zonder het haar te verzwaren, en is makkelijk in model te brengen. Na de douchebeurt merkte ik dat mijn haar, door het gebruik van deze shampoo en conditioning, meer glanst, meer volume heeft en makkelijk in model te brengen is. Zo heb ik normaal veel moeite om mijn lok/pony in model te houden. Na de douchebeurt had ik echter heel weinig haarlak en volumepoeder nodig, want mijn lok bleef gewoon op zijn plek! Ook wordt je haar niet snel vet. Na 2 dagen mijn haar niet gewassen te hebben, zat het nog steeds mooi.

aloe vera scrub

Aloe vera scrub

Als ik de conditioning laat intrekken, was ik vaak mijn lichaam. Dit keer scrub ik mijzelf eerst met de Aloe Scrub. Forever Aloe Scrub met gestabiliseerde aloë vera verwijdert dode huidcellen. De werking van jojoba-korrels zorgt voor een natuurlijke reiniging. De scrub is wat wit-blauw van kleur en ruikt best lekker! De scrub heeft een wat schuimige substantie en is daardoor fijn in gebruik. Je hoeft dus niet gek veel scrub te gebruiken om een lichaamsdeel mee te scrubben. En het resultaat mag er echt wezen, je huid hier heel zacht hiervan!

aloe vera bath gelee

Finishing touch

Nadat ik de scrub heb afgespoeld, was ik mijn lichaam. Als finishing touch smeer ik mij in met de Aloe Bath Gelée. Het is een groene en wat dikkere substantie. De geur van de Aloe Bath Gelée is ook weer even wennen. Dit zal mede komen omdat er aloë vera, zeewier en andere plantenextracten in zitten. Deze combinatie is totaal nieuw voor mij! Maar het resultaat mag er ook wezen, in combinatie met de scrub wordt je huid onwijs zacht!

Over het algemeen moet ik dus erg wennen aan de geurtjes van deze producten. Dit zal vooral komen omdat de producten volledig natuurlijk zijn. Nadat ik de producten zo’n 3x gebruikt had, merkte ik het verschil in geur al niet meer. Ook ben ik erg tevreden over het resultaat van de producten. Ik zou ze dus zeker aanraden!

Zou jij deze producten willen testen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

 1. Ik heb de Aloë Vera producten van Forever al vaker getest en ik ben het volledig met je eens. De geur is niet al te denderend maar de werking is écht wel top.

 2. Dat klinkt goed zeg! Ik ben al een tijdje op zoek naar meer natuurlijke producten, ook shampoo en conditioner. Heb al wel een natuurlijke douche creme gevonden en moest inderdaad ook echt wennen aan de geur haha. Deze lijn zou ik zeker willen testen!

 3. Hey, interessant allemaal

  Ik zou ze ook wel graag testen, zeker de producten voor het haar
  Mijn haar is heilig, maar het is er niet zomaar
  ik heb er voor gespaard, langer dan 10 jaar

  Ik ben altijd op zoek naar goede haarproducten, heb nu ook wel zowat “mijn ding gevonden”, ik wissel ook nogal af, maar natuurlijke producten vind ik heel eblangrijk is ook beter voor mijn haar en ik heb volumieus haar, maar ik leg daar dan ook graag de nadruk op en nu jij dat zo aanprijst, wil ik dat zeker eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *