Beauty Review / Test

Take Your Lashes To Paradise

Over de mascara uit de lijn Paradise Extatic van L’Oréal zul je vast al wel gehoord hebben. De mascara uit deze lijn komt regelrecht van de hype uit Amerika. Deze mascara zou voor intens volume en spectaculaire lengte zorgen. Maar is dat wel echt het geval? In deze blog test ik de gehele Paradise Extatic lijn van L’Oréal!

De nieuwste en populairste lijn

Eerder testte ik al een mascara van L’Oreal met groot succes. Ik was dus ook enorm benieuwd naar de nieuwe en populairdere lijn van hen. De Paradise Extatic lijn bestaat uit drie verschillende producten: een Kajal liner en een Paradise Brow Pomade. Met deze drie producten kun jij je look compleet maken. Wat mij meteen opvalt is het mooie uiterlijk wat al deze producten hebben, ze stralen een soort luxe uit. Laten we beginnen met de Paradise Brow Pomade. Dit product komt in de vorm van een gel met een bijhorend kwastje. De gel is makkelijk aan te brengen en past perfect bij mijn wenkbrauw kleur. De Brow Pomade zorgt ervoor dat je wenkbrauwen iets meer worden ingekleurd, waardoor je wat vollere wenkbrauwen krijgt. De look ziet er heel natuurlijk uit en je krijgt zeker geen overdreven opvallende wenkbrauwen. Van deze Brow Pomade ben ik echt fan!

Een nieuw soort eyeliner

Dan de Kajal liner. Deze eyeliner heeft een vrij vreemde vorm, hij heeft namelijk niet een lang staafje zoals je normaal gewend bent. Deze eyeliner heeft heeft aan het uiteinde een dun staafje, die uiteindelijk uitloopt tot een dikker staafje. De eyeliner is goed gepigmenteerd en heeft een vrij donkere kleur. Eén keer langs je oog gaan moet ook zeker genoeg zijn om een mooi lijntje te zetten. Wel vraag ik me af hoe je de eyeliner nog kan opbrengen als het staafje dikker wordt. Hier zal ik vanzelf achter komen als ik de eyeliner vaker gebruik!

Mascara: is hij echt zo goed?

Tot slot de veelbesproken mascara. Door het ultra zachte borsteltje en de castorolie verrijkte formule is dit product extra zacht aan te brengen. Het borsteltje is aan de onderkant en bovenkant wat dikker dan het midden. Hierdoor loopt het borsteltje een beetje mee met de vorm van je wimpers en kun je dus goed bij alle stukken van je wimpers komen.

Mascara borsteltje

De mascara blijft al snel goed zitten en met slechts enkele bewegingen met het borsteltje, heb je al een goed resultaat. De mascara klontert niet en verspreid zich geleidelijk. Ook wordt het hoekje van je wimpers mooi meegenomen, waardoor je wimpers een vollere look krijgen. Je wimpers worden vrij lang en krijgen een goede zwarte kleur, waardoor ze echt opvallen. Door deze mascara wordt een wimperkruller zelfs overbodig! Op de onderstaande foto zie je het linkeroog met mascara en het rechteroog zonder mascara. Bizar verschil hé?!

Mascara resultaat

Ik zou de Paradise Extatic zeker aanraden om aan te schaffen! Vooral over de mascara en Brow Pomade ben ik erg enthousiast. De mascara zorgt voor een opvallende look en de Brow Pomade zorgt ervoor dat je wimpers er niet al te ‘nep’ uit gaan zien. Met de Paradise Extatic lijn weet je dus zeker dat je make-up goed zit!

Zou jij de Paradise Extatic lijn willen uitproberen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Wat een duidelijke review! Het effect van deze mascara is echt geweldig zeg! Zelf heb ik hele korte wimpers. Zodra mijn mascara op is ga ik even op zoek naar deze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *