Beauty Hair Health Review / Test

Is dit de oplossing voor sterke nagels?

Droom jij van sterke en gezonde haren en nagels? Wil jij je graag minder zorgen maken over je huidelasticiteit? Vind jij de onrustige huid inmiddels toch wel heel vervelend worden? Dan moet je vooral even verder lezen! In deze blog test ik namelijk de Picture Perfect thee van Tastea!

Ontevreden

Je herkent het vast wel… Je bent ontevreden over je haar, omdat het snel uitvalt of geknipt moet worden door gespleten haarpunten. Of je nagels breken telkens af, omdat ze niet sterk zijn. Of je bent ontevreden over je huid, omdat deze onrustig is en wel wat verbetering kan gebruiken. Gelukkig is daar dan de Picture Perfect thee van Tastea. Deze thee belooft te zorgen voor:
– Verbetering van de huid
– Sterkere nagels
– Minder haaruitval/ gezondere haren
– Minder acne

Picture Perfect

Dat klinkt in ieder geval al goed! En als actieve Instagrammer, klinkt dit als een ideale thee voor de perfecte foto’s! Picture Perfect is een groene thee. De ingrediënten in deze thee zijn: groene thee China Sencha, groene thee China Jasmine, citroengras, natuurlijke smaakversterker, framboos, jasmijnblaadjes, China Jasmine Dragon Pearls, passiebloemkruid en bamboebladeren. De thee oogt op het eerste gezicht erg groen, maar in de thee zitten ook wat frambozen! Samen met de jasmijnblaadjes en de passiebloem, maakt dit de thee een stukje zoeter.

Wat betreft smaak, is deze thee al mijn favoriete thee. Het is een lichte groene thee, met een klein vleugje zoet er doorheen. In tegenstelling tot andere groene theeën, die vaak wat bitter kunnen smaken, smaakt deze zoeter en lekkerder! Het theeblik bevat 125 gram. Aangezien je maar 2,5 gram per kopje/theebeker nodig hebt, kun je wel 50 keer thee drinken met één theeblik!

Ik wil het proberen!

Ik kan zeker wat van deze thee gebruiken! Ik heb vaak last van puistjes en rode plekjes op mijn huid, waardoor ik eigenlijk (onnodig) vaak make-up moet gebruiken om deze oneffenheden te verbergen. Ook breken mijn nagels echt telkens af en zit er geen enkele stevigheid in mijn nagels. En als je denkt dat ik niet kan klagen over mijn haar, omdat het zo lang is… Pas moest er een groot stuk van mijn haar worden geknipt, omdat ik teveel gespleten haarpunten had. Dus ineens was mijn haar veel korter dan normaal en dat vond ik natuurlijk niet leuk! Wil jij deze thee ook proberen? Gebruik de code inspirationtolive voor 15% korting op je bestelling bij Tastea!

Resultaat

Nadat ik een aantal weken Picture Perfect heb gebruikt, merk ik dat mijn nagels veel steviger geworden zijn. Ze breken veel minder af, waardoor ik nu veel langere nagels kan hebben! Dat staat toch een stukje mooier dan die korte nagels.

 

Nadat er onlangs een flink stuk van mijn haar is afgeknipt, merk ik nu bijna geen verschil meer vóór de knipbeurt. Mijn haar is in korte tijd weer goed aangegroeid, het lijkt een stuk sneller te zijn gegroeid dan normaal. Ook heb ik minder last van gespleten haarpunten, waardoor ik hoop dat ik mijn volgende knipbeurt nog even kan uitstellen!

Tot slot is mijn huid veel rustiger geworden. Dit merkte ik al meteen na een aantal kopjes thee. Vrij snel verdwenen mijn rode plekjes en puistjes, waardoor ik nu een veel gladdere en egale huid heb.

Zou jij de Picture Perfect thee willen uitproberen? Leave it in the comments! Gebruik de code inspirationtolive voor 15% korting op je bestelling (m.u.v. aanbiedingen en Package Deals)!

Liefs.

15 Comment

  1. Wat bijzonder dat het zo goed werkt! Dat vraag ik me dan altijd af bij dit soort producten, of het echt zo’n effect kan hebben zoals ze beloven. Goed om te lezen dat ze dat in dit geval waarmaken 🙂

  2. Nou dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Hier hetzelfde, broze nagels, breekbaar haar, slechte huid! Dussssssssss, ik wil hem HEEL graag proberen! Heb al veel smaken van tastea. Maar deze nog niet!

  3. Oh wat? Onrustige huid nou 👋👋 altijd last van zeker met dit gure weer🌨🌬🧣🧤Groene thee drink ik niet meer zo vaak omdat ik tastea meer drink. Skintight is tot nu toe wel mijn favoriet. Zou picture perfect wel willen proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *