About me Review / Test

Place The Moment

In mijn leven heb ik veel leuke dingen gedaan, waar ik mooie herinneringen aan heb overgehouden. Maar hoe koester je nu je mooie herinneringen? In deze blog doe ik dat door middel van een poster!

Place The Moment

We hebben allemaal dat ene speciale moment dat je nooit meer wil vergeten. Zou het niet magisch zijn als je dat moment kon vasthouden en vereeuwigen? Place The Moment geeft je de kans om die speciale herinnering vast te leggen en het een plek in je huis te geven. Maak je eigen persoonlijke map poster van overal in de wereld!

Herinneringen

Live for moments you can’t put into words.

Ook ik heb wel een aantal herinneringen die ik op een persoonlijke map poster zou willen zetten. Zo heb ik een aantal mooie reizen naar Frankrijk, Spanje, Italië en Denemarken gemaakt. Een van mijn tofste reizen vond ik toch wel mijn reis naar Rome. De stad Rome heeft veel indruk op mij gemaakt, daarom heb ik besloten om hier een persoonlijke map poster van te maken!

Reis naar Rome

Drie jaar terug ging ik met mijn klas op een educatieve reis naar Rome. Voorafgaand kregen we culturele lessen over Rome, waardoor ik alle gebouwen, ruïnes en plekken al kende. Toen ik eenmaal in Rome rondliep, was het heel overweldigend. Ik vond het zo bizar hoe al deze zuilen, fonteinen en gebouwen zijn gebouwd en hoe deze nog in tact konden zijn.

In Rome heb ik veel gezien. Zo ben ik naar Vaticaanstad geweest om de Sint Pieter te zien en heb ik hier in het Vaticaans Museum de Sixtijnse Kapel van Michelangelo gezien. Ook heb ik Forum Romana (een complex van ruïnes, wat het oude hart van Rome is) en het Pantheon (de tempel met het gat in het dak).

Colosseum

Voor de educatieve reis moest er ook nog een boekje met informatie samengesteld worden. Ik bood aan om hier een artikel over het Colosseum in te schrijven. Tijdens het schrijven kwam ik achter een aantal bizarre feitjes. Zo werd er in het Colosseum met leeuwen gevochten, maar bleken ze toch niet zo eng. Leeuwen gingen namelijk vaak stil in een hoekje liggen, omdat ze bang werden van al het gejuich in het Colosseum. Ook werd er in het Colosseum vaak zeeslagen nagedaan. Hiervoor moest het Colosseum vollopen met miljoenen liters water.

My moment

Toen ik in het Colosseum rondliep, met mijn informatie in mijn achterhoofd, was het een heel bijzondere ervaring. Zo kon ik mij bijna niet voorstellen hoe het Colosseum er uitgezien had met 50.000 toeschouwers die naar een gevecht of zeeslag keken. Omdat dit zo’n bijzonder moment vond, besloot ik om mijn Marker op het Colosseum te zetten.

Poster

En daar is hij dan! Mijn poster van Rome. Op de poster zie je goed de bijzondere architectuur van Rome, wat deze poster nog leuker maakt. Ik had de mogelijkheid om mijn eigen tekst onder de poster te zetten, daarom koos ik voor de quote ‘Rome was not built in one day’. Dit alles bij elkaar, levert een heel gave poster op.

Wat vind jij van mijn poster van Rome? En heb jij een moment die je in een persoonlijke map poster zou willen vastleggen? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Wat een grappig idee om er zo een poster van te maken.
    Bijzonder he, als je daar loopt en bedenkt dat het al zo vreselijk oud is maar toch ” allemaal” nog overeind staat….

  2. Ik kan mij goed voorstellen dat Rome veel indruk op je heeft gemaakt. Mijn vriend zegt hetzelfde en ik kan niet wachten om de stad samen nog eens te ontdekken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *