Review / Test

Op pad met een powerbank

Je gaat in de avond nog even op stap en na verloop van tijd wil je even je telefoon checken. Maar helaas: de batterij is leeg. Ugh! Dit overkomt mij steeds vaker sinds ik iOS 11 op mijn iPhone heb geïnstalleerd. Met een lege telefoon lopen is niet prettig, maar is een powerbank de oplossing.

Customize your own powerbank

Ik heb al eerder producten van gocustomized gereviewd met veel plezier! Heel lang kon je hier vooral alleen telefoonhoesjes en tablethoezen ontwerpen. Maar hier is verandering in gekomen! Sinds kort is het aanbod vergroot, nu kun je nog meer gave items personaliseren. Denk hierbij aan speakers, USBs, pasjeshouders en powerbanks. Sind kort kun je dus ook je eiegen powerbank ontwerpen. Hier kun je een foto, een eigen gemaakt ontwerp of een ontwerp van internet op zetten. Hierdoor heb je helemaal je eigen gepersonaliseerde powerbank, hoe tof is dat?

Mijn ontwerp

Ik mocht van gocustomized mijn eigen 5000 mAh powerbank ontwerpen. Ik vind het altijd wel lastig om de opdruk te verzinnen, want er zijn zoveel mogelijkheden! Dit keer wilde ik geen eigen foto gebruiken, het leek mij leuker om een afbeelding van het internet te kiezen. Ik heb lang lopen zoeken, maar uiteindelijk vond ik een heel gave afbeelding! Op de afbeelding zie je een zonsondergang waar een vliegtuig in de lucht vliegt. Aan de bovenkant van de afbeelding staat ‘Let’s fly away’. De kleur, het lettertype, de afbeelding en de tekst passen perfect bij elkaar!

powerbank opdruk

De powerbank zelf

Mijn powerbank heeft een vermogen van 5000 mAh. Hiermee kun je ongeveer zo’n 2-3 keer je telefoon opladen. Ideaal, want je hoeft je powerbank zelf niet continue op te laden. De powerbank is licht van gewicht en heeft een mooi klein formaatje. Hij is net iets te groot voor je broekzak (alhoewel hij wel in een mannenbroekzak zou passen, aangezien deze altijd groter zijn). Wel past hij ideaal in je (hand)tas, dus kun je hem altijd gemakkelijk meenemen. Voortaan ben ik dus altijd bereikbaar door mijn powerbank :)!

Lijkt jou een powerbank handig? En lijkt het je leuk om je eigen powerbank te customizen? Leave it in the comments!

Liefs.

2 Comment

  1. Wat leuk dat je je eigen powerbank mocht ontwerpen! Ik heb gewoon een heeele saaie zwarte, maar ben er desondanks heel blij mee ;-). Heeft mijn leven gered toen ik mega veel op m’n iPad las op vakantie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *