About me My Favourites

Preparing For Italy

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat ik deze zomer naar Italië ga. Na lang mezelf erop verheugt te hebben, is het bijna zo ver. Volgende week zit ik namelijk in Italië! In deze blog ga ik je een aantal items laten zien die ik meeneem op vakantie.

1. Banana Leaves Playsuit
Vandaag kreeg ik deze toffe playsuit binnen. Nomadism had deze speciaal voor mij apart gehouden, zodat ik nog een van de laatste exemplaren kon kopen. Ik ben echt helemaal weg van deze playsuit, dus ik ga hem ook zeker meenemen!

2. Flamingo float
Deze float kon je eerder al in deze shopblog zien. Wat mij betreft is een zomerse float onmisbaar als je op vakantie gaat naar een warm land. Deze flamingo gaat dus zeker met mij mee!

3. Zonnebrand
Al is het vrij logisch dat je dit meeneemt, zonnebrand is echt onmisbaar! Deze zonnebrand is net nieuw bij de Etos. Een vakantie in Italië is dus een goed moment om deze zonnebrand eens goed te testen. Mijn mening over deze zonnebrand zal ik ook zeker delen!

4. Slippers
Afgelopen week heb ik deze super schattige slippers aangeschaft. Ik vind ze veel te schattig om ze thuis te laten, dus ook deze neem ik mee. Deze slippers zijn zeker onmisbaar op het strand of op een camping, dus ze komen goed van pas!

5. Leaves top
Sinds kort ben ik echt groot fan van leaves. Ik vind deze top echt enorm leuk staan bij een roze korte broek. In dit setje voel ik pas echt de zomer!

6. Speaker
Een tijdje terug ontving ik deze speaker van Fresh ‘n Rebel. De batterij gaat lang mee en de kwaliteit is ook top. Ik luister graag muziek op de camping of op het strand, dus deze speaker gaat ook zeker weten mee.

7. Bloemen jurkje
Ook dit jurkje heb je al kunnen zien in deze blog. Aangezien dit best een luchtig jurkje is, is hij ideaal voor de warme dagen. Ik heb op het weerbericht gezien dat het bijna elke dag 30•C zal worden in Comacchio (onze camping zit daar vlak bij), dus zo’n jurkje als deze moet dan zeker mee!

8. Bikini
Ik neem in totaal 4 bikini’s mee, oeps… Maar mijn favoriet is toch wel deze bikini van Sapph! Wit zal mij bruiner laten lijken dan dat ik werkelijk ben, dus dat heb ik hard nodig!

9. Armbandje
Clipzz heeft speciaal voor mij dit armbandje gemaakt met de ‘Italy’ er op. Dit armbandje zal ik in Italië zeker vaak gaan dragen! Na de vakantie zal dit armbandje ook een heel leuke herinnering zijn aan mijn vakantie.

10. Polaroid
Last but not least: mijn polaroid moet mee op deze vakantie! Het lijkt me heel leuk om een hoop polaroids te maken op alle mooie plekjes die we gaan bezoeken. Op deze manier heb je een bijzondere herinnering aan je vakantie.

Dit waren slechts aan aantal items die ik meeneem op vakantie. Mijn tas zit momenteel propvol en er moet nog vanalles bij, dus ik hoop dat het gaat passen… Alvast een fijne vakantie gewenst aan jullie!

Liefs.

11 Comment

  1. Super leuk jurkje & die leaves top is ook helemaal geweldig! Zo’n roze flamingo kan ook niet meer ontbreken nu. Veel plezier tijdens je reis!

  2. Leuke kleren! Slippers zijn niet zo mijn ding maar de outfitjes vind ik leuk!

    Fijn dat je me help herinneren aan de polaroid ik had hem nog niet klaar gelegd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *