About me

Q&A #1

In mijn eerste blog zal ik mijzelf voorstellen door middel van een Q&A. Een aantal weken geleden heb ik via Instagram gevraagd om vragen in te sturen voor een Q&A. Door de vele vragen die ik heb gehad, zullen er meerdere Q&A’s komen. In deze Q&A zal ik voornamelijk de basic vragen beantwoorden, zodat jullie me wat beter leren kennen.

1.Met wie run jij je account?
Ik run dit account alleen!

2. @liyavisser: Wat is je echte naam?
Mijn voornaam is Verena.

3. @zeppe_vindevogel: Hoe oud ben je?
Ik ben 17 jaar.

4. @instanezzy5: Wanneer ben je jarig?
Ik ben 21 maart jarig.

5. @winactie_lover_xx: Hoe lang ben je al bezig met dit account?
Sinds 29 januari 2016.

6. @loveblueskiesblog: Waarom begin je met een blog?
Dit komt eigenlijk vooral door het artikel over zonnebrillen dat ik op jouw blog mocht schrijven! Ik hou al lang van schrijven, al toen ik een kind was schreef ik veel verhaaltjes. Ik wilde op mijn account wel een blog beginnen, maar dan wilde ik genoeg volgers en inspiratie hebben. Door het artikel dat ik op jouw blog schreef, merkte ik dat ik best gemakkelijk een blog kon schrijven. Hierdoor besloot ik om een blog te beginnen. Ik wilde nog even wachten met het beginnen van een blog tot ik wat meer volgers had. Nu ik 13000 volgers heb, vond ik het wel tijd om mijn blog te lanceren.

7. @blackandwhitenl: In welke klas zit je en welk profiel doe je?
Ik zit nu in VWO 6 op de GSR. Ik doe het profiel CM met kunst beeldend en muziek.

8. @luca.verheyen: Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is roze (mijn blog heeft niet voor niets wat roze tinten haha).

9. @xwinnen_: Heb je een geloof?
Ja, ik ben christelijk. Ik ga dan ook elke zondag naar de kerk.

10. @xwin_actiexx: Doe je een sport? Zo ja wat?
Ik zit niet op een sport. Ik fiets namelijk elke dag in totaal 20 kilometer naar school. Hierdoor ben ik elke schooldag al minstens een uur aan het sporten. Ik heb vanwege school ook niet veel tijd om op een sport te zitten. Thuis doe ik wel om de dag wat buikspieroefeningen en rugoefeningen, dat moet van mijn fysio.

11. @x.eeff: Heb je hobby’s?
Ik speel graag piano en gitaar. Ook vind ik het leuk om te ontwerpen en om te fotograferen, zowel foto’s voor Instagram als foto’s die ik voor mezelf maak. Daarnaast zie ik Instagram en bloggen ook wel als een hobby!

12. @liekebrkhz: Heb je huisdieren?
Ik heb helaas geen huisdieren omdat ik voor zo’n beetje elk harig dier allergisch ben… Ik zou wel graag een Labrador of Pomsky willen, maar dat gaat waarschijnlijk nooit gebeuren vanwege mijn allergie…

13. @isavandermaas: Wat wil je het allerliefste bereiken met je blog?
Ik hoop dat ik bekender word door mijn blog. Ook hoop ik natuurlijk dat veel van jullie mijn blog leuk vinden!

14. @winactie_lover_xx: Heb jij broers/zussen?
Ik heb maar één zus, zij is nu 21 jaar.

15. @fleurtje.dm: Waar haal je je inspiratie vandaan?
Veel dingen bedenk ik zelf, maar ik haal veel inspiratie van weheartit (voornamelijk ideeën voor foto’s). Ook haal ik wel eens inspiratie van andere bloggers/promoters.

16. @inspirationtolive_fan: Heb je een vriend?
Ja, ik heb nu al bijna 2,5 jaar een relatie (sinds 20 april 2014).

17. @rooskee_: Hoe kom je bij de naam “inspirationtolive”?
Ik hoop een inspiratie te zijn voor anderen door de foto’s en quotes die ik dagelijks post. Ik wil een soort inspiratie voor jouw leven zijn, vandaar inspirationtolive.

18. @afashiontaste: Over wat wil je het liefst schrijven?
Op mijn blog zal ik voornamelijk schrijven over fashion, lifestyle en beauty. Zo zal ik gaan schrijven over my favourites (bijvoorbeeld mijn favoriete outfit, of 10 random favorieten van september). Ook wil ik af en toe wat leuke DIY’s doen (binnenkort vind je een DIY met polaroids op mijn blog). Ook zal ik een aantal tutorials laten zien (bijvoorbeeld hoe je leuke vlechten maakt, hoe je je schoenen weer wit krijgt, enz.) Daarnaast zal ik ook dingen uittesten voor jullie (bijvoorbeeld een bepaalde zelfbruiner of handspray). Voor de rest komen er nog veel meer onderwerpen, maar die zul je binnenkort allemaal op mijn blog zien! Uiteraard sta ik nog open voor alle suggesties!

19. @liekebrkhz: wie zijn de meest belangrijke mensen in je leven?
Mijn vriend, mijn gezin (moeder, vader en zus), familie (tante, neefje, oma, opa, oma) en een aantal vriendinnen uit mijn klas waar ik veel mee optrek.

20. @xwinnen_: Wat is je favoriete dag van het jaar?
Dat zijn eigenlijk 2 dagen. Allereerst 21 maart, de dag dat ik jarig ben. Die dag krijg ik meestal veel cadeautjes en ik ben dol op cadeautjes. Als tweede 20 april, dat is de datum waarop ik mijn relatie kreeg. Op 20 april vier ik altijd ons nieuwe jubilieum door bijvoorbeeld uit eten te gaan.

21. @rooskee_: Ben je een laatkomer of altijd stipt op tijd?
Ik ben eigenlijk beide, maar als ik moet kiezen ben ik toch meer een laatkomer. Ik ga altijd te laat weg, maar uiteindelijk kom ik toch nog net op tijd op. Bij belangrijke dingen kom ik natuurlijk wel altijd op tijd.

22. @fabie_paarden: Wat is je lievelings eten?
Van ongezond eten staat op de eerste plaats pizza, op de tweede plaats patat en op de derde plaats pannekoeken. Van gezond eten staat op de eerste plaats spinazie met aardappelen, op de tweede plaats zuurkoolstamppot en op de derde plaats lasagne.

23. @blackandwhitenl: Wat wil je later worden?
Het liefst wil ik iets gaan doen in design, webdesign vind ik het leukst. Ook lijkt het me leuk om iets in de PR te gaan doen. Het liefst doe ik later een combinatie van design en communicatie!

24. @iam_duyen: Wat heb je in de vakantie gedaan?
Ik ben een midweek naar België gegaan naar vrienden, ik ben gelijk daarna nog een week naar Limburg geweest. Een week later ben ik nog een weekend naar Limburg gegaan met mijn schoonfamilie. Daarnaast heb ik gewerkt bij mijn zus en bij mijn opa en oma. In mijn vrije tijd ben ik vaak naar mijn vriend gegaan en ik ben alvast bezig geweest met het schrijven van blogs.

25. Staat er een foto van jou tussen al je foto’s op je account?
Jazeker, er staan al best wat foto’s van mij op. Sinds een aantal maanden is ongeveer 50% zijn inspiratie foto’s en 50% zijn zelfgemaakte foto’s (om de dag post ik een zelfgemaakte foto). Ik post niet alleen maar zelfgemaakte foto’s, omdat ik meestal niet genoeg tijd heb om zoveel foto’s te maken. Het is wel mijn doel om alleen maar zelfgemaakte foto’s te posten, maar voorlopig zal dit nog niet lukken. Hierom post ik af en toe ook inspiratie foto’s, deze kun je herkennen aan de hashtags #inspo en #inspiration. Tot nu toe is mijn gezicht op nog maar drie foto’s zichtbaar. Waarschijnlijk worden dit er wel meer, maar dat hangt er een beetje van af wat ik precies wil fotograferen. Hieronder in ieder geval al enkele voorbeelden, je kunt me dus vooral herkennen aan mijn blonde haar!

img_20160902_200330jhh_3557-b2

img_20160831_200229IMG_20160817_201823

IMG_20160523_200037img_20160819_200236

 

Dit waren de eerste 25 vragen in mijn eerst geschreven blog! Ik hoop dat jullie mij door deze blog nu al iets beter kennen. Binnenkort komen er nog 2 Q&A met elk 25 andere vragen. Heb je nog meer vragen? Leave it in the comments!

Liefs.

21 Comment

 1. Zo leuk en zo vet dat m’n vraag erbij stond !!
  De blog is echt super
  Leuk om te lezen ook
  Ga zo door ☺️❤️

 2. Als je op een onbewoond eiland zat en je maar 3 dingen mee mocht nemen, wat zou dat dan zijn? Ben heel benieuwd naar je andere blogs ❤️ Mijn instanaam is amerikafreakje

 3. Ah wat leuk!! Fijn dat we weer meer over jou te weten zijn gekomen? je blog is al erg leuk!! Hopelijk komen er snel meer 🙂 xx

  (Ik ben @giveawaysbyme.x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *