About me

Q&A #2

Een tijd geleden heb ik onwijs veel vragen ingestuurd gekregen voor een Q&A. Pas heb ik de Q&A #1 geplaatst, maar dit waren nog niet alle vragen. Het is dus nu weer tijd voor een nieuwe Q&A! In deze blog zal ik weer 25 vragen beantwoorden, ik hoop dat jullie me hierdoor beter leren kennen!

1.@___rebecca04___: Wat is je favoriete winkel?
Ik heb een aantal favoriete winkels: Berschka, Primark, H&M, The Sting, Modemusthaves en de kleine/onbekende boetiekjes en webshops.

2. @jesna_brent: Wat is het verste land waar je ooit bent geweest?
Tot nu toe is dat Italië. Ik ben in de meivakantie van 2016 met bijna heel mijn klas naar Rome geweest, dat was echt onwijs leuk. Van tevoren hebben we les gekregen over de kunst en cultuur van Rome. Het is heel leuk als je dan eindelijk bijvoorbeeld het Colosseum en de Sixtijnse Kapel ziet, waar je heel wat uur les over hebt gehad. Dit is tot nu toe ook mijn favoriete vakantie denk ik.

3. @aileen.blom: Wat doe je graag in je vrije tijd?
Met mijn vriend leuke dingen doen (zo gaan we vaak op een zaterdag naar de bioscoop en gaan we uit eten), blogs schrijven, foto’s maken voor Instagram, youtube filmpjes kijken, TV kijken, films kijken en whatsappen.

4. @billz.w: Wie is je celeb crush?
Zac Efron en Channing Tatum.

5. @rooskee_: gebruik je veel make-up?
Ik gebruik meestal doordeweeks niet veel make-up, omdat ik ’s ochtends niet veel tijd heb. Meestal gebruik ik dan alleen mascara en foundation. Als ik later op school moet zijn of als het weekend is, dan gebruik ik dus wel meer make-up.

6. @amerikafreakje: Als je op een onbewoond eiland zat en je maar 3 dingen mee mocht nemen, wat zou dat dan zijn?
Mijn vriend, kleding en genoeg eten en drinken om te overleven.

7. @quintae_: Wat is je favo vakantieland?
Tot nu toe Italië, maar ik ben eigenlijk nooit verder geweest dan Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië…

8. @bregjje: Nike of adidas?
Nike! Ik heb nu 2 paar Nikes en ze lopen allebei heerlijk, dat zijn sowieso mijn favoriete schoenen. Binnenkort laat ik op mijn blog al mijn shoestash zien!

9. @lifefromgirls: Naar welke landen wil je nog een keer naartoe?
Hawaii, Ibiza, de Malledieven, Spanje, Oostenrijk, Fuerteventura, Curaçao, Cyprus en Monaco. Vooral de tropische en warme landen dus.

10. @xwin_actiexx : iPhone of Samsung?
Op dit moment heb ik een Samsung, ik vind het een fijne telefoon dus ik zou sneller voor Samsung gaan. iPhone vind ik wel weer beter qua uiterlijk.

11. @billz.w: Wie is je favoriete youtuber?
Beautygloss.

12. @liekebrkhz: Hoe zou je heten als je een jongen was?
Lenneart… Gelukkig ben ik een meisje geworden, want ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van de jongenssnaam die mijn ouders in gedachten hadden.

13. @anverelle: Wat is je favoriete quote?
“Everything happens for a reason”, hier haal ik ook mijn kracht uit. Wat er ook gebeurt, of het leuk is of niet, ik hou me er aan vast dat het voor een bepaalde reden gebeurd. Dit komt ook voornamelijk vanuit mijn christelijke gedachte dat God een plan met mij heeft en dat er daarom dingen moeten gebeuren om dat plan uit te voeren.

14. @tina_derkse: Is je glas half vol of half leeg?
Mijn glas is half vol, altijd optimistisch blijven!

15. @jinte.g: Wat is jou kleding smaak?
Het liefst niet te uitbundig, want ik ben niet iemand die graag opvalt. Soms volg ik de trends, maar soms ook totaal niet. Het gaat mij er om dat ik me fijn voel in wat ik draag.

16. @eefje.25.02: Wat is je favoriete seizoen bijv. Winter of zomer. En waarom?
Voornamelijk zomer, maar niet als het 30 graden is ofzo. Van mij is 25 graden al genoeg!

17. @xrachelle_040: Wat vind je leuker, kleren of sieraden?
Ik denk kleren, omdat ik daar toch blijer van wordt. Vooral als ik ga shoppen en een aantal leuke kledingstukken heb gekocht.

18. @xwin_actiexx: Speel je een muziekinstrument?
Ja, ik speel gitaar, piano, elektrische gitaar, bas, drum, cajon en zang (dat wordt op mijn school meegerekend als instrument). Ik kan zoveel instrumenten spelen, omdat ik op school het vak muziek volg. Bij dit vak leer je deze instrumenten te bespelen, zodat je uiteindelijk in een band kunt spelen. Vanaf het 4e schooljaar geef je elk jaar een concert in de pauze (ook wel het lunchconert genoemd) en hier krijg je een cijfer voor. Het liefst speel ik gitaar, elektrische gitaar en piano (deze instrumenten heb ik ook thuis).

19. @___rebecca04___: Wat is je favo snoep?
Jellybeans, skittles en caramel fudge.

20. @luca.verheyen: Wat is je lievelingsdier?
Een panda, die vind ik echt super schattig.

21. @xwinnen_: Wat doe je als je een 1 haalt op een cijfer?
Enorm balen natuurlijk, vooral als dit nu (in mijn examenjaar) gebeurt. Een 1 is dit jaar echt killing, want die moet je hoe dan ook herkansen. Gelukkig heb ik tot nu toe nog geen 1 gehaald, dus dat scheelt weer!

22. @inspirationtolive_fan: Schoenmaat?
Ik heb maat 37, dus ik heb niet erg grote voeten.

23. @rooskee_: Waar kan je je het ergste aan irriteren?
Mensen die irritante geluiden maken, vooral tijdens een toets, daardoor verlies ik altijd mijn concentratie. Zo heb ik een keer iemand tijdens een toets naast mij gehad, die elke keer op zijn pen klikte als hij wat had opgeschreven en als hij wat ging opschrijven. Dat was echt heel vervelend.

24. @dimphjanssen: Naar wie heb je je laatst gestuurde berichtje verstuurt?
Via whatsapp heb ik het laatst een berichtje naar mijn vriend gestuurd.

25. @wiinactiies_: Wat is je grootste blunder ooit?
Ik kan me niet zo snel een absurde blunder bedenken, maar ik kan me wel een redelijk awkward moment herinneren. Vorig jaar struikelde ik tijdens een leswisseling op de laatste tree van de trap van school. Ik viel bijna naar voren, maar ik kon mezelf nog net niet laten vallen door naar voren te rennen. Helaas zat daar net een wand met glas, dus daar viel ik erg hard tegen aan en dat zagen heel veel leerlingen en docenten, awkward…

Ik hoop dat jullie deze Q&A weer leuk vonden. Binnenkort komt de laatste Q&A online, dus stay tuned!

Liefs.

11 Comment

    1. Maa over die nikes gesproken….. die nike (airmax volgens mij¿) die je in een blog over 10 favourites of (september¿) waren zoooo mooiiiii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *