Review / Test WIN!

Qnoop – The only pair that stays a couple + WIN!

Hoe vaak verlies je niet een sok in de was. Ik vraag me nog altijd af waar de verdwenen sokken toch blijven. Gelukkig heeft Qnoop een oplossing gevonden voor dit probleem, waardoor je sokken altijd bij elkaar blijven: zowel in de was als in de sokkenla. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder en maak kans op je eigen paar sokken!

Maandelijks, soms zelfs wekelijks, verlies ik wel een sok in de was. Als het een standaard witte of zwarte sok is, is het geen ramp. Maar als het je favoriete paar sokken is, dan baal ik toch wel als ik de tweede sok nooit meer terug vind.
Qnoop verkoopt vrolijke sokken in allerlei kleuren. Het zou zonde zijn als je een van de sokken zou verliezen. Hierom hebben zij een knoopje bevestigd op de ene sok en een lusje op de andere sok, waardoor je de sokken aan elkaar kunt verbinden. Hierdoor verlies je de sokken niet in de was of in je sokkenla. Ook hoef je niet meer eeuwig in je sokkenla te zoeken naar de goede tweede sok, waardoor je ook nooit meer met twee verschillende sokken loopt. Hoe ideaal is dat?

Momenteel is dit paar sokken mijn favoriete paar. Ik ben een groot fan van roze, dus deze sokken passen heel goed bij mij! Qnoop verkoopt ook nog een groot aantal andere vrolijke en kleurrijke sokken, dus neem zeker even een kijkje op de site.

Qnoop sokken komen aan in een leuke verpakking die gerecycled is. In de verpakking vind je je sokken met knoopje. De naam Qnoop is ook afgeleid van het woord knoop, maar dan is de k vervangen door een q. Qnoop is gevestigd in Amsterdam en is dan ook een Nederlands merk wat wereldwijd haar sokken verkoopt.

Denk je nu: ‘deze sokken wil ik ook!’? Dan heb ik goed nieuws, want jij kunt een paar sokken naar keuze winnen samen met een vriend(in). Je kunt heel makkelijk meedoen door de volgende drie verplichte stappen te volgen:
1. Like de winactiefoto op mijn Instagramaccount.
2. Volg @inspirationtolive en @qnoop.
3. Tag de vriend(in) wie jij een paar sokken naar keuze gunt.
Zorg dat de vriend(in) wie je een paar sokken gunt deze 3 stappen ook volgt!

Ook kun je extra kans maken op een paar sokken. Volg dan een of meer van de onderstaande extra stappen (hoe meer stappen je uitvoeriger uitvoert, hoe meer kans je maakt):
1. Laat een reactie achter onder mijn blog, waarom je deze sokken wilt winnen en/of welk paar je zou uitkiezen.
2. Laat reacties achter onder meerdere blogs.
3. Tag meerdere vriend(inn)en, zodat zij ook mee kunnen doen.
4. Repost de winactiefoto.
5. Post een screenshot van de winactiefoto in je Instagramstories.

Wat vinden jullie van Qnoop? Leave it in the comments!

Liefs.

 

14 Comment

  1. Super leuke winactie??
    Ik ga zeker mee doen en het maakt me niet uit welk paar ik krijg ik vind ze namelijk allemaal even mooi???

  2. Woooow, heb ik net een reactie achter gelaten op je insta dat ik altijd m’n sokken kwijt ben, lees ik hier dat ze een speciale manier hebben om ze niét kwijt te raken ? Super handig! Dat is ook meteen de reden dat ik ze heel graag zou winnen, en natuurlijk omdat ze heel vet zijn ?

  3. Wat een schattige sokken? Ik vind ze allemaal moooii! En ik heb veel sokken maar dat komt omdat ik ze ook altijd kwijt raak! Dit is dus vet handig? Ik doe mee en heb ook al op je insta gereageerd, geliket en ik volg julliee en Qnoop? Groetjes Vera

  4. Deze sokken zien er geweldig uit ik verlies altijd 1 sok ik weet niet hoe ik het doe maar Jah nu de perfecte manier om er geen meer kwijt te raken super idee dit! Ik zou echt blij zijn als ik er zo 1paar kan krijgen en kleur maakt niet uit iets leuks!???

  5. Superleuk!! Dit is zo’n goed idee van qnoop om sokken met knoopjes te maken? Ik verlies zelf ook best vaak sokken? Als ik zou winnen zou ik de ‘Ankle steile black’ graag willen(zwarte sok met witte streep op achterkant) deze lijkt me echt leuk! Als ik niet win, bestel ik waarschijnlijk als nog een paar??

  6. Ik zou deze graag willen omdat k mn sokken gwn altijd kwijtraak dusjaa en mn vriendin raakt ze echt gwn nooit kwijt sws enjaa das gwn grappig en t zijn echt schattige en leuke sokken en ze zien er warm nouja dik uit enjaaaaaaaa ik heb nog geen dikke sokken HAHAHAH maarjaa ik wil deze dus supergraag winnen samen met mijn vriendin mn insta is gwn @annaaxsophie zodat je dat maar ff weet enz dusjaa alvast bedankt en alvast gefeliciteerd voor de winnaar wantja ik zou toxh nooit iets winnen maar alsnog doe ik altijd lekker voor de lol mee en dat vind k al superleuk want dan maak ik tenminste 1% kans HAHAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *