Uncategorized

Reinigen met houtskool

Soms steek je heel wat tijd in het aanbrengen van make-up, want dat moet natuurlijk helemaal goed zitten! Maar het afhalen van je make-up en het reinigen van je gezicht kost ook best veel tijd en daar heb ik niet altijd zin in. Dit zou dus eigenlijk veel makkelijker moeten kunnen!

Gezicht reinigen

Heb jij elke dag zin om ‘s avonds je make-up helemaal af te halen en vervolgens je gezicht nog te reinigen met een cleanser? Nou, ik niet hoor! Het kost best wat tijd om heel je gezicht te reinigen, dus ik sla zeer regelmatig de reinigingsbeurt over. Eigenlijk is dit helemaal niet goed voor je huid, want die moet gewoon schoon blijven. Daarom zou dit ritueel eigenlijk veel korter moeten duren en makkelijker moeten worden, zodat het niet zoveel moeite kost om heel je gezicht te reinigen. Je hebt eigenlijk een zachte, maar efficiënte make-up remover nodig die je huid fris en schoon doet aanvoelen.

Snel reinigen

Bioré introduceert Micellair Reinigingswater in twee verschillende varianten: Houtskool en Baking Soda! Deze Micellair Reinigingswaters bieden een ALLES-IN-1 oplossing. Ze verwijderen make-up, reinigen tot diep in de poriën en verfrissen de huid zonder dat je je gezicht hoeft af te spoelen! In de formules is een innovatieve Japanse technologie verwerkt die ervoor zorgt dat make-up wordt verwijderd, terwijl vuil en vet uit de poriën wordt opgenomen. Na ieder gebruik voelt de huid schoon en verfrist aan, zonder dat je daarvoor hard hoeft te wrijven om zware make-up te verwijderen. Zo verwijder je zelfs zonder enkele moeite je favoriete waterproof mascara.

Reinigen met houtskool

Ik mocht de Miccelair Reinigingswater met Houtskool uittesten. Het reinigingswater ziet er zwart uit en bestaat uit een waterige substantie. De make-up krijg je inderdaad vrij gemakkelijk van je gezicht af, waardoor het hele reinigingsproces veel korter duurt. Ideaal! Wel moet ik zeggen dat hij de dure waterproof mascara’s niet zo goed er af krijgt als een olieächtige make-upremover, dat kost dus wel iets meer moeite. Wel kun je deze alles-in-1 reiniger gebruiken voor zowel je ogen als je gezicht, waardoor je maar één product nodig hebt. Dit scheelt veel tijd en geld, want deze cleanser kun je voor slechts €8,99 aanschaffen!

Ervaring

Naast dat ik het teveel tijd vind kosten om mijn huid te reinigen met een cleanser, gebruik ik ook vaak geen cleansers omdat ik er allergisch voor ben. Gelukkig ben ik niet allergisch voor deze cleanser, waar ik heel blij mee ben! Het grootste pluspunt van deze make-up remover en renigingswater vind ik de olie-vrije substantie. Aangezien ik altijd waterproof make-up gebruik, komt er bijna altijd een olieachtige substantie bij kijken om deze make-up weer van mijn gezicht af te kunnen krijgen. Deze make-up removers laten altijd een olielaagje achter op en in mijn ogen, waardoor mijn ogen vettig aanvoelen en ik soms zelfs wat wazig zie. Zo vervelend! Maar bij deze Bioré cleanser, is dit niet het geval. Daar ben ik dus heel blij mee!

Reinig jij elke dag je gezicht? En wat zou jij vinden van deze alles-in-1 reiniger? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Dat wazige zien van reinigingsmiddelen heb ik ook altijd last van. Meestal was ik dan nog even na met een washandje om er vervolgens een dot crème op te smeren omdat mijn gezicht anders gaat trekken haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *