WIN!

Review telefoonhoesjesstore

Dat ik een fan ben van telefoonhoesjes is geen geheim meer. Daarom werd ik ook heel blij toen ik een, voor mij, vrij onbekende hoesjessite tegenkwam. In deze blog vertel ik jullie graag wat meer over deze site. Ook kun je 15 shoptegoed winnen, dus lees vooral even verder!

De site www.telefoonhoesjestore.nl was voor mij nog onbekend. Daarom vond ik het heel leuk om deze webwinkel door te kijken. Deze webwinkel biedt een groot aantal telefoonhoesjes aan voor allerlei verschillende telefoons. Voor iedereen is er dus wat te vinden. Zelf heb ik een grote powerbank en een leuke hoesje, waar ik jullie in deze blog iets meer over zal vertellen.

Allereerst een mega powerbank met wel 20.000 mAh. Met deze powerbank kan ik wel zo’n vier keer mijn telefoon opladen. Met deze powerbank kun je dus echt wel even vooruit. Heel handig dus als je een keer op stap gaat en geen stopcontacten in de buurt hebt. Ook is de powerbank helemaal roze, waardoor hij goed bij mij past. Wel is de powerbank groter en zwaarder dan normale powerbanks, hij gaat dus niet makkelijk mee in bijvoorbeeld een kleine handtas waar ook allerlei andere spullen in moeten. De powerbank vind je hier.

Ook heb ik een leuk softcase hoesje met paardenbloemen er op. Het hoesje is in het geheel doorzichtig, dat vind ik altijd heel mooi, omdat je dan nog wat van de iPhone ziet. Dit is een redelijk sterke en dikke softcase, waardoor ik zeker weet dat mijn telefoon goed wordt beschermd. Het hoesje vind je hier.

Van telefoonhoesjesstore mag ik ook €15 shoptegoed weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen:
1. Volg mij op Instagram.
2. Tag een vriendin op Instagram onder de winactiepost.

Je maakt de meeste kans als je een of meerdere van de volgende stappen volgt:
1. Laat in deze blog een reactie achter waarom je het shoptegoed wilt winnen.
2. Tag meerdere vriendinnen op Instagram onder de winactiepost.
3. Post een screenshot van de winactie in je Instagramstories.
4. Repost de winactiepost en tag mij daar in.
5. Like en comment op een aantal Instagramfoto’s.
6. Reageer op een aantal blogs.

Succes allemaal!

Liefs.

 

8 Comment

  1. Ik zou super graag dit shop tegoed willen winnen want ik heb nu maar 1 hoesje en die is niet meer de mooiste maar hij beschermt wel heel goed alleen ik zou er nog een goede bij willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *