Uncategorized

Revlon Colorstay Foundation

Foundation is wat mij betreft onmisbaar in je allerdaagse make-up look. Het is ideaal om bijvoorbeeld rode plekjes, puistjes of wallen goed weg te werken. In deze blog test ik mijn nieuwste foundation, namelijk de Revlon Colorstay Foundation!

Makeupshoppen.nl

De foundation vond ik op de Revlon Colorstay Foundation pagina op makeupshoppen.nl. Zij verkopen namelijk wel 55 soorten foundation van Revlon Colorstay! Na wat swatches opgezocht te hebben, ben ik gegaan voor de Revlon Colorstay Foundation Oily Skin – 150 Buff. Aangezien ik een heel lichte huid heb, zou dit wel met mijn huid moeten matchen!

Revlon Colorstay

De Oily Skin lijn bevat SPF6 en vitamine A&E. De formule biedt een medium tot volledige dekking, reguleert de talgafscheiding en vlekt niet. Ook belooft Revlon Colorstay om de hele dag te blijven zitten. Op de foundation zit een pompje waardoor je gemakkelijk je foundation kunt doseren. Toen ik wat foundation op mijn hand pompte, viel mij meteen op dat de foundation best wel een dunne substantie heeft. Het lijkt bijna wel een soort waterige substantie, terwijl ik normaal een veel dikkere substantie gewend ben. Maar deze dunne substantie blijkt toch wel handiger dan ik dacht. Je kunt de foundation namelijk veel makkelijker verdelen en blenden, waardoor de foundation uiteindelijk heel mooi met je huid matcht!

Foundation

Zoals ik al zei, de foundation is erg fijn in gebruik. De foundation blendt er makkelijk, waardoor je geen kleurverschil ziet met de huid. Momenteel is de foundation alleen nog wel iets te licht voor mijn gezicht, omdat mijn gezicht nog erg gebruind is na mijn vakantie in Spanje. Als de zon weer minder gaat schijnen wordt mijn gezicht vanzelf weer erg licht, dan zal de foundation heel goed met mijn gezicht matchen.

Mening?

Al met al ben ik erg tevreden over deze foundation. De foundation blijft heel de dag goed zitten en hij blijft ook goed mat zodat je geen glimhoofd krijgt. Ik moet nog wel even wachten voor ik de foundation pas echt goed kan gebruiken, maar dan zal hij zeker goed worden gebruikt. Revlon Colorstay Foundation is wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Heb jij wel eens van Revlon Colorstay Foundation gehoord/gebruikt? En wat voor foundation gebruik jij het liefst? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *