Health Review / Test

Salt of the earth: 100% natuurlijke deodorant

Deodorant is soms onmisbaar, vooral op warme dagen zoals vandaag. Maar weet iedereen eigenlijk wel hoe slecht deodorant voor je kan zijn? Ik kwam hier onlangs achter, waardoor ik eigenlijk alleen maar natuurlijke deodorant wil gebruiken. Daarom test ik in deze blog deodorant van Salt of the Earth!

Salt of the Earth

Salt Of The Earth heeft zich ten doel gesteld een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief te bieden aan iedereen die nu een ‘traditionele’ deodorant gebruikt en die op zoek is naar een natuurlijke variant zonder chemicaliën. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. Nog meer mooi nieuws: Salt Of The Earth is geschikt voor veganisten en vegetariërs. Tot slot ben je bij deze deodorant zeker dat er geen vlekken achter blijven op je kleding.

Unscented

De nieuwe roll-on deodorant is door zijn huidverzorgende aloë vera zeer geschikt voor een gevoelige huid. Dankzij de Zechstein Magnesiumolie heeft deze deodorant de allerbeste effectiviteit.

Ook bestaat deze deodorant in de vorm van een spray. Qua spray lijkt het totaal niet op een normale deodorant, omdat deze spray telkens een klein beetje sprayt en niet achter elkaar sprayt. Wel laat deze spray iets meer vocht achter dan een normale deodorant, maar ik vind de spray wel fijn in gebruik!

Pure Amour Explorer

Deze spray is speciaal voor mannen bedoeld. De spray heeft dan ook een wat mannelijke geur, al vind ik de geur nog niet sterk genoeg voor mannen die last hebben van een sterke zweetgeur. De geur zou voor hen wat mij betreft iets sterker mogen zijn.

Pure Aura

Ook deze deodorant is vrij van allerlei schadelijke stoffen. Pure Deze roll-on heeft een heerlijke geur van lavendel en vanille. De deodorant laat dus een vrij zoete geur achter. Als je last hebt van een zweetgeur, is deze deodorant dus erg geschikt om te gebruiken!

Ook is de Pure Aura vekrijgbaar in een spray vorm. Deze spray heeft de geur van meloen en komkommer. Hiervan is de geur nog zoeter dan de roll-on. Vooral de geur van meloen overheerst erg, wat ik erg lekker vind ruiken! Ook deze spray laat iets meer vocht achter dan een normale deodorant, maar als je dit even laat drogen, is er geen probleem.

Zou jij deze 100% natuurlijke deodorant willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Ik heb best wel een vrij sterke deo nodig, dus ben ik best merk- en typevast. Als dit dan mijn geur zou maskeren zou ik het ‘t overwegen wel waard vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *