Uncategorized

SASS: Discover intimate skincare

 

Het is belangrijk dat je voor heel je lichaam zorgt, dus ook voor de intieme zone. Sommige vrouwen weten alleen niet goed welke producten hiervoor geschikt zijn, daarom wil ik het graag in deze blog hebben over de producten van SASS!

We Are SASS

SASS is een vrij nieuw Engels merk. SASS is ontwikkeld toen er werd uitgevonden hoeveel opties er zijn voor je intieme gezondheid. Alle producten zijn geschikt om te gebruiken voor de intieme zone. SASS heeft allerlei soorten producten ontwikkeld voor de intieme gezondheid die elk een eigen eigenschap hebben: verzorging, verfrissen en het voorkomen van ingegroeide haartjes/irritatie. Voor iedere vrouw zit er dus wel een geschikt product bij. De producten zitten in mooie en stevige verpakkingen, waardoor het een luxe uitstraling heeft!

Verzorging

De pH-gebalanceerde Purifying Cleanser helpt om de groei van goede bacteriën te stimuleren. Ook verhindert dit product dat slechte bacteriën zorgen voor infecties e.d. Ook zorgt de Purifying Cleanser voor verfrissing van de intieme zone.

De Dryness Gel is een moisturizing gel die ontwikkeld is om van langdurige hydratatie te voorzien. Een geschikt product wat betreft de verzorging van de intieme zone!

Refreshen

De Refreshing Mist is geschikt voor een snelle opfrissing. Je kunt dit altijd gebruiken waar je maar wilt. De ene vrouw zal hier meer behoefte aan hebben dan de andere vrouw, de Refreshing Mist is in die zin dus wel erg persoonsbepalend. Wel lijkt deze mist erg fijn als je je menstruatie hebt, dan kan een beetje refreshing geen kwaad ;).

Over de Refreshing Wipes kon je in een vorige blog al lezen. Dit makkelijk mee te nemen pakje met verfrissende doekjes is pH gebalanceerd en door gynaecologen goedgekeurd. Zoals ik in de vorige blog ook al schreef, dit lijkt me heel fijn om te gebruiken tijdens de menstruatie. Het pakje met doekjes kunnen makkelijk mee in je tas en zullen voor een schoner en verfrissend gevoel zorgen.

Voorkomen van ingegroeide haartjes

De Perfect Skin Concentrate kun je gebruiken voordat je gaat waxen of scheren. Dit product helpt om ingegroeide haartjes te voorkomen, het minimaliseert de terugkerende haartjes re-moisturised de intieme zone. De Soothe & Smooth Save Gel is de perfecte aanvulling op dit product.

De Soothe & Smooth Save Gel is een crystal clear, non-foaming shave gel dat ingegroeide haartjes voorkomt. Niet alleen ideaal voor de intieme zone, maar ook heel geschikt voor je benen en oksels als je het mij vraagt! Ik merk dat dit product een stuk fijner in gebruik is dan normale scheergel. Het zorgt ook zeker voor vermindering van ingegroeide haartjes. In combinatie met de Perfect Skin Concentrate, heb ik bijna geen last meer van ingegroeide haartjes.

Lijken de SASS producten jou interessant om eens te gebruiken? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Die refreshing wipes lijken mij wel handig om mee te nemen in je handtas! Lijkt me een goede toevoeging op alleen het toiletpapier 🙂

  2. Want to know which one is the best? Foundation for Sites by ZURB. Fantastic, easy-to-use docs (super easy to use, now with video walkthroughs). Use classes for controlling the grid or use Sass mixins (one class, controlled with a @include no more small-12 medium-4 or col-xs-12 col-md-4 etc). Easily centre incomplete rows (Bootstrap can”t do this and you”ll be amazed at how often a row with 5 equal-width divs is required!). Sass mixins can control most components, so less classes in your HTML (if you want that). Includes modern technologies like Flexbox with new technologies being added all the time. A really great community and forum for very specific solutions. Awesome email updates from the ZURB Team. ALSO, Foundation also has Foundation for Emails HTML email template framework. Working with many of the same principles as the Sites framework. No brainer. ZURB Foundation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *