Uncategorized

Shopblog: What I bought on SALE!

Al een paar weken is de sale in volle gang. Webshops en kledingwinkels beginnen plaats te maken voor de lente/zomercollectie, dus moet de wintercollectie weg. Het gevolg: enorm veel sale! Ook ik heb wat nieuwe items aangeschaft, die ik in deze shopblog ga laten zien.

SALE! Maar waar?

Eigenlijk kun je beter vragen: waar niet? Ik shop zelf liever online, omdat ik dan rustig kan kijken of ik een item leuk vind. Ik heb zelf vooral gekeken bij Zalando en About You, aangezien zij een heel gevarieerd aanbod hebben en omdat zij sales tot wel 80% afprijzing hadden. Zo had About You ook in de hele maand januari 20% extra korting op sale items in de mobiele app. Ook kun je hier 20% korting krijgen op je eerste aankoop op de website (dus niet in de app) door je te registreren als nieuwe klant en door de code ACTIES20 te gebruiken. Ook heeft H&M, ONLY, Adidas, JD Sports en many more erg veel sale. In totaal heb ik bij Zalando en About You vier nieuwe outfits gekocht, waar ik erg blij mee ben!

Outfit 1

Laten we beginnen bij mijn eerste outfit. Dit is een vrij basic outfit: een crèmekleurig shirtje en een zwarte broek. Dit is weer makkelijk te combineren met een zwart vest. Het shirt heeft een extra detail, aan de zijkant zit namelijk een soort knoopje. Dit maakt het shirt net wat specialer dan andere items, waardoor ik hem meteen tof vond! Ook vond ik de opdruk ‘thanks for nothing’ ook wel grappig. Het shirt is daarnaast ook best warm, het zit tussen een shirt en een sweatshirt in qua warmte. Het shirt komt van ONLY. Ik heb hem gekocht bij About You, hier was hij namelijk in de sale voor €5,52 in plaats van €24,90! De broek was niet nieuw, maar deze komt ook van de ONLY.

shopblog outfit 1

Outfit 2

Dan een wat kleurigere outfit. Ik wilde graag een nieuwe spijkerbroek, aangezien ik maar één basic spijkerbroek heb (en die ondertussen al behoorlijk versleten raakt). Bij About You vond ik al vrij snel een broek van Noisy May, deze broek was precies wat ik zocht! De broek was in de aanbieding voor €9,52 in plaats van €39,90. Koopje! Ik heb deze broek dus meteen gekocht. Later zag ik een leuk poederroze streepjesshirt van VILA, die mij heel leuk leek boven mijn nieuwe broek. Dit shirt was ook nog eens afgeprijsd voor €4,72 in plaats van €19,90! Bij About You zijn deze shirtjes in een stuk of 8 kleuren beschikbaar, dus keuze genoeg!

shopblog outfit 2

Outfit 3

Ik had nog nooit van het merk Catwalk Junkie gehoord en ik had geen flauw idee waarom hun items zo prijzig zijn. Wel zag ik op About You een leuk shirtje van Catwalk Junkie dat was afgeprijsd voor €11,92 in plaats van €49,90, waardoor het shirtje dus betaalbaar werd. Ik vond hem vooral erg leuk vanwege de tekst ‘better late than never’, aangezien ik vaak te laat kom. Ik ben tegenwoordig best wel into stripes, dus ik wilde dit shirtje graag aanschaffen! Het shirtje kun je erg makkelijk overal bij dragen, dus is het heel makkelijk te combineren! Dit shirtje is dus zeker een aanwinst in mijn kledingkast.

shopblog outfit 3

Outfit 4

Last but not least, outfit 4. Dit is een wat specialere outfit dan de vorige twee outfits, maar toch is dit wel mijn favoriete outfit. Een wit met rode Levi’s hoodie stond al lang op mijn verlanglijstje, omdat ik dit een heel mooie combinatie vind. Sinds kort is er een nieuwe variant gekomen op de wit met rode hoodie, die ik een stuk leuker vond dan het vorige model. Toevallig had ik net een €25 kortingscode van Zalando ontvangen, waardoor ik de hoodie voor €39,95 kon kopen in plaats van €64,95! Toen ik later aan het shoppen was bij About You, kwam ik een hele gave broek van ONLY tegen, die perfect bij de nieuwe trui past! Deze was in de sale voor €23,92 in plaats van €49,90. Die kon ik dus niet laten liggen.

shopblog outfit 4

Dat waren alweer mijn vier nieuwe outfits! Wat is jouw favoriete item van mijn nieuwe aankopen in deze shopblog? En heb jij nog items in de sale gekocht? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Ik heb door de examens helaas niet kunnen shoppen en ik wou mijn geld een beetje sparen voor de skireis. Je laatste outfit vind ik echt geweldig, die zou ik ook zeker kopen!

  2. Oh die LEVI’s hoodie is een echt hebbeding! Van zodra ik het zag in dit artikel zei ik “oooh” luidop. Je hebt altijd zo een leuke kledingstukken aan.
    Zalando heeft vaak leuke aanbiedingen, maar is voor mij enorm verslavend. Gelukkig ben ik afgekickt, maar toch 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *