Fashion Review / Test

Shoplog: SALE op merkkleding

Onlangs ontdekte ik een nieuwe website, die veel kleding verkoopt. Hier vind je een enorm overzicht aan allerlei soorten merkkleding. Hier vind je ook een hoop sale, dit kun je bekijken op de sale pagina van de site. Ben je benieuwd welke site dit is en wat ik hier gekocht heb? Lees dan snel verder!

Heb je nog nieuwe kleding nodig? Of wil je gewoon even (goedkoop) shoppen? Dan heb ik zeker een goede site voor je. Mijn nieuwe favoriete site is www.sans-online.nl, een site met allerlei leuke merkkleding. Op de sale pagina vind je ook hoge kortingen op de merkkleding. Hier kun je dus zeker een aantal leuke kledingstukken scoren. Onlangs heb ik hier ook drie mooie items gekocht voor slechts €42,50. Hieronder zal ik je de drie items laten zien.

Allereerst dit leuke shirt met donkerblauwe en witte streepjes. Ik ben dol op streepjes (mijn halve kledingkast hangt er mee vol), maar dit is een leuke toevoeging aan mijn streepjescollectie. Streepjes zijn ook nog altijd in, dus met dit shirt zit je zeker goed. Meestal draag ik hier een zwarte broek onder, dan kleuren de donkerblauwe streepjes een beetje zwart. Dit zorgt er voor dat je het shirt makkelijk overal bij kan dragen! Zelf vind ik het rode hartje heel leuk bij dit shirt.

In het hartje staat Paris, wat ook weer eens een van mijn favoriete steden is. Het shirt is van Tom Tailor, wat ik een heel tof merk vind. Via sans-online kocht ik dit shirtje voor een lagere prijs dan normaal, namelijk voor €15.

Dan deze leuke grijze lace-up top van het merk Jacqueline de Yong. Grijs is een van mijn lievelingskleuren, waardoor deze top dus goed bij me past. De stof is vrij zacht en is heerlijk om te dragen, vooral in de winter. Ook deze top was in de sale voor slechts €15.

Tot slot dit grijze lace-up jurkje van de Only. Dit jurkje sluit mooi aan en is dus ook voordelig voor je figuur. De stof van deze jurk is ook vrij zacht en de stof rekt goed mee. Dit jurkje is dus ook fijn om te dragen. Ook dit item shopte ik in de item, namelijk voor €12,50.

Ik ben dus zeker goed geslaagd bij sans-online. Ga jij ook een kijkje nemen op de site? Leave it in the comments!

8 Comment

  1. Misschien een leuk idee om een artikel te schrijven over het restylen/ het herontwerpen van oude kleding. Is maar een ideetje.
    P.s. je schrijft echt super leuke blogs??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *