Fashion Review / Test

Shoppen op Vind Kleding!

Soms is het tijd om te shoppen, omdat je een nieuw item nodig hebt. Ik ga dan graag op zoek via het internet, maar daar ben je vaak best even op zoek voor je het juiste items hebt gevonden. Hoe handig zou het zijn als er gewoon een webshop is waar je per categorie kunt shoppen?

Hiervoor ben je op het juiste adres bij vind-kleding! Hier worden onder andere vesten, blazers broeken, truien en jurken, blouses en rokken verkocht. Elk in hun eigen categorie. Ben je dus op zoek naar een nieuwe trui? Dan ga je gewoon naar de bijhorende pagina, waar je alleen maar truien vindt. Ideaal!

Aan het shoppen!

Zelf was ik een paar weken terug op zoek naar een nieuwe trui. De winter staat alweer voor de deur, dus dan moet mijn wintercollectie weer eens worden aangevuld! Ik heb maar al te graag de gescheiden pagina’s gebruikt. Zelf ben ik op de pagina voor truien en de pagina voor sweaters gaan kijken. Hier vond ik al snel de sweater die helemaal bij mij past: een knal roze sweater van SuperDry! Een van de tofste dingen, vind ik toch wel de tekst aan de zijkant van de sweater. Dit maakt de sweater toch wat aparter dan mijn andere sweaters. Toen ik de sweater aanklikte vond ik een interessante mogelijkheid: betaal minder! Op de site zit een speciale betaal-minder-knop. Als je hier op klikt, wordt je via de mail op de hoogte gehouden als het item goedkoper wordt. Heel handig als je wat geld wilt besparen.

Shoppen Vooraanzicht van de sweater

Shoppen Zijaanzicht van de sweater

 

De sweater zelf

Zelf was ik niet geduldig genoeg, dus stopte ik de sweater gelijk in mijn winkelmandje. De dag erna had ik gelijk mijn sweater in huis. De kleur van het shirt komt echt in de buurt van een mix van neon roze en koraal, maar ik vind het echt een toffe sweater. Ik draag de sweater graag op een zwarte broek, zodat mijn outfit niet te kleurig wordt. De sweater is qua shirt een soort sweatshirt, maar hij is wel goed warm. Ik weet zeker dat ik deze sweater vaak ga dragen in de winter, om alles een beetje op te fleuren! Zoals je kunt zien is de sweater ook met maar liefst 10 euro afgeprijsd, dus zeker even de moeite waard om te kijken!

Wat vind jij van mijn nieuwe sweater? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

Deze blog is geschreven met samenwerking met Vind-Kleding.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *