Review / Test

Sieraden met swarovski

Dagelijks draag ik sieraden,

Yolora

Yolora is een Nederlands sieradenmerk wat vandaag na wat veranderingen weer opnieuw is geopend. Het unieke aan Yolora is dat zij enkel sieraden verkopen met daarin een Swarovski kristal of een Swarovski parel. Ze hebben een brede collectie en zullen deze maandelijks vernieuwen met leuke nieuwe producten.  Yolora wil graag sieraden aanbieden voor een leuke prijs én daarbij goede kwaliteit leveren.

Nieuwe collectie

Yolora heeft bij de opening van de webshop ook meteen een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk de birthbracelets. Deze armbandjes zijn er speciaal voor elke maand, dus ook voor jou! Maar natuurlijk kun je ook gewoon het steentje kiezen die jij het mooiste vind. Ik ben zelf geboren in maart, maar ik heb gekozen voor de April Birthstone. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik dit steentje mooier vond en omdat ik meer waarde hecht aan de maand april omdat ik in deze maand een relatie heb gekregen met mijn vriend.

Sieraden

Yolora heeft natuurlijk ook nog een hoop andere sieraden die stuk voor stuk prachtig zijn. Met hun sieraden heb ik twee looks gemaakt die ik jullie hieronder zal laten zien. Als eerst heb ik een vrij subtiele look gemaakt met wat meer de ‘basic assessoires’. Hierbij heeft elk item wel swarovski, maar niet te veel. Zo kan deze look heel goed door voor een alledaagse look!

Dan de tweede look. Hierbij heb ik voor een wat opvallendere look gekozen, deze look is meer geschikt voor bijvoorbeeld een feestje. Zelf ben ik van plan om deze sieraden te dragen op de dag van de uitreiking van mijn propedeuse, zodat ik er mooi uitzie!

Actie ter opening

Omdat Yolora vandaag weer online is gegaan, houden ze op de webshop ook een leuke actie. Als je voor minimaal €25 shopt, krijg je bij je bestelling gratis een Yolora tas of tweezer! Wees er dus snel bij op www.yolora.nl!

Wat vind jij van de sieraden van Yolora? Leave it in the comments!

 

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *