Review / Test Sinterklaas

Sinterklaascadeautjes!

Sinterklaas is alweer een tijdje in het land. De kinderen kunnen nog een paar keer hun schoen zetten, totdat het pakjesavond is. Ook ik ga pakjesavond vieren met mijn familie, dat blijft leuk! In deze blog laat ik een aantal leuke cadeautjes zien.

MegaGadgets

Onlangs ontving ik weer een pakketje van Megagadgets met een aantal leuke gadgets die ik mocht uittestten. In de vorige blog liet ik jullie een aantal alpaca items van MegaGadgets zien, maar in deze blog laat ik jullie een aantal leuke cadeauideetjes zien. Aangezien iedereen wel van unicorns houdt, is dit natuurlijk meteen een leuk idee voor een sinterklaascadeautje!

Flow Ring

Laten we beginnen met de flow ring. Op het eerste gezicht leek dit wat mij betreft alleen een cadeau voor kinderen. Maar toen ik hem eenmaal uittestte, besefte ik al gauw hoe satisfying deze gadget is. De flow ring is een opvolger van Slinky (dat regenboogachtige ding wat van de trap af liep), alleen deze gadget kun je om je arm doen! De flow ring doet mij dus al gelijk leuke herinneringen opkomen van toen ik kind was (al zat de slinky altijd in de knoop).

De flow ring is in het begin een aantal platte ringen. Als je deze om je arm doet, zetten de ringen uit en rolt de flow ring over je arm heen. Zo kun je door blijven gaan! In dit filmpje zie je hoe dit er uit ziet. De Magic Flow Ring is nu tijdelijk ook in de aanbieding voor €3,95, waardoor het zeker een leuk cadeautje voor de feestdagen is!

Unicorn Lipgloss

Unicorns, everybody loves them! Daarom zijn deze unicorn lipglossjes wat mij betreft al meteen leuk. Ze komen in een set van drie kleuren: roze, blauw en paars.

Aan de onderkant van de unicorn zit de lipgloss in vloeibare vorm. Alle drie de unicorns hebben dezelfde soort roze lipgloss. En die ruikt heerlijk!

Pooping Unicorn

A pooping unicorn? Wat? Deze eenhoorn poept jellybeans uit! Je kunt het hoofdje van de unicorn er af halen, deze kun je vullen met de bijgeleverde jelly beans. Later kun je deze weer bijvullen met je eigen jelly beans.

Als je op de staart van de unicorn drukt, poept hij een jellybean uit die je vervolgens kunt eten. Dat is een grappig gezicht en het smaakt ook nog eens lekker! Bekijk hier de pooping unicorn!

Ga jij nog sinterklaas vieren dit jaar? Heb jij nog leuke cadeautjes gekocht? Leave it in the comments!

9 Comment

  1. Wat een grappige cadeautjes! Wij vieren ook Sinterklaas (onze kids zijn 1 en 4 jaar), Ben nog bezig om de laatste cadeautjes in huis te halen. En dan nog even bekijken wat ik voor SInterklaas doe en wat voor de Kerst.

  2. Wat een leuke cadeaus zeg! Zelf heb ik gelukkig alles al binnen voor pakjes avond πŸ™‚ nu nog een paar stuiterende kids in bedwang houden… 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *