Uncategorized

Skin care: so pure, you can eat it!

Ik heb al wel eens vaker verteld over mijn onwijs droge en gevoelige huid. Af en toe vind ik producten waar mijn huid tegen kan, maar nooit vind ik een hele productlijn die geschikt is voor mijn huid. Gelukkig is hier verandering in gekomen, nu ik de producten van Odelia Green ken!

Organic skin care

Odelia Green verkoopt producten die geschikt zijn voor alle huidtypen. Zo is de huidverzorgingslijn Abloom vrij van synthetische toevoegingen, gecertificeerd 100% natuurlijk, Organic én Vegan!  Alle ingrediënten zijn biologisch geteeld of met de hand, op ethisch verantwoorde wijze en geplukt in vrije natuur.  De Abloom verzorgingslijn helpt om je huid weer in gezonde balans te krijgen en te houden, het geeft je daarmee een mooie, natuurlijke gloed, terwijl je huid gevoed wordt met alle voeding, vitamines, mineralen, proteïnen en vetzuren die je huid nodig heeft om er zo gezond en (jong) mogelijk uit te zien.

Abloom

De Abloom verzorgingslijn klinkt niet alleen goed, maar ziet er ook nog eens prachtig uit! Alle producten hebben hun eigen kleur, die terugkomt op de verpakking en het product zelf. Zo zie je niet alleen snel welk product het is, maar ziet het er ook nog eens heel mooi én vrolijk uit.

Day Cream

Laten we beginnen met de organic day cream. Deze celvernieuwende crème herstelt, revitaliseert en beschermt de huid. Door het gebruik van vitamine C vermindert deze crème tekenen van veroudering. Door deze dagcrème krijg je een prachtige natural glow op je gezicht en is mijn huid een stuk minder droog dan normaal.

Night Cream
Dan de night cream. Deze crème vermindert fijne lijntjes, rimpels en openstaande poriën. In deze crème zitten onder andere vitamine A, B, C en E, rozenbloesem en sheabutter. Hierdoor ruikt de crème heel lekker, maar door de sheabutter wordt mijn huid ook weer verzacht. Daarnaast herstelt de Echinacea wortel de schade van uitlaatgassen, zon en smog en kalmeert de kamille je huid. Zo kan je huid weer helemaal bijkomen voor een nieuwe dag.

Eye Cream
Ik heb dagelijks last van wallen rondom mijn ogen, mede door mijn dunne huid. Door deze crème verdwijnen wallen en fijne lijntjes heel snel. De antioxidanten uit groene thee, vitamine A, C en E beschermen de huid rondom je ogen. Andere ingrediënten uit deze crème zorgen ervoor dat de huid wordt geregenereerd, samengetrokken en dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het resultaat: geen wallen en fijne lijntjes meer!

Eye make-up remover
Regelmatig loop ik tegen het probleem dat ik geen geschikte eye make-up remover heb, omdat mijn ogen vaak niet tegen alle soorten make-up remover kunnen. De organische Abloom eye make-up remover is daarentegen heel zacht en verwijdert moeiteloos alle oogmake-up én lipstick. Tijdens het reinigen wordt je huid ook verzorgd en wordt de gevoeligste huid rondom je ogen gevoed én worden fijne lijntjes uitgesteld.

Purifying cleanser
Reinigers zijn eigenlijk het grootste probleem voor mijn huid. Letterlijk élke reiniger die ik tot nu toe heb geprobeerd is te sterk voor mijn huid, waardoor ik een paar uur lang (een beetje of heel erg) een rode, warme en strakke huid krijg. De cleanser van Abloom is gelukkig wel een reiniger waar mijn huid tegen kan én die mijn huid niet uitdroogt. Op een zachte manier wordt de huid intensief en grondig gereinigd, waardoor mijn huid nergens last van heeft.

Hydrating Toner
De Abloom hydrating toner is een vitaminerijk verzorgings- én beschermingsproduct dat de huid weer in balans brengt. Het vernauwt poriën, is ontstekingsremmend, kalmeert roodheid en activeert anti-aging processen. Ook deze toner gebruik ik graag, omdat mijn gezicht vaak uit het niks rood kan kleuren, wat deze toner tegengaat. Ook kan de hydrating toner door zon beschadigde huid verzachting en verkoeling brengen, wat nog eens heel handig kan zijn in de zomer!

Soothing Lotion
Dit product is dé basisverzorging voor de probleemhuid. De krachtige zuiverende, antibacteriële en ontstekingsremmende bestanddelen pakken eczeem, rosacea, acne en pukkeltjes aan. Deze lotion gebruik ik vooral om mijn veelvoorkomende kleine pukkeltjes aan te pakken. Sinds het gebruik van deze lotion zie ik ook zichtbaar dat mijn huid rustiger is en minder pukkeltjes heeft. Hier ben ik dus heel blij mee!

Miracle Treatment Oil
Last but not least: de Miracle treatment oil. Deze olie verbetert de elasticiteit van je huid. Terwijl versterkende ashwagandha, bedstro en kurkuma je teint verhelderen en de droge of beschadigde huid voeden, verwijderen desinfecterende zoethoud en sarsaparilla gifstoffen en kalmeert een variatie aan grassoorten alle huidirritaties. Ook dit product is dus weer heel erg geschikt voor mijn droge huid, mijn huid wordt hier minder droog en geïrriteerd door, waardoor ik nu een veel rustigere huid heb. Daarnaast kan deze olie ook heel goed werken om pigmentvlekken te verwijderen en is deze olie geschikt voor de vettige huid.

Dit was slechts een deel van de Abloom lijn Er zijn namelijk nog een aantal andere mooie producten te verkrijgen bij Odelia Green. Ik ben heel blij met deze organische lijn, omdat mijn huid gelukkig op alle producten heel goed reageert. Zou jij deze lijn ook willen uitproberen? Leave it in the comments!

Liefs.

7 Comment

  1. Het merk ken ik niet. Fijn dat het allemaal natuurlijk is, al zou ik het niet willen opeten hoor 😉 ik zou de miracle treatment oil wel eens willen proberen.

  2. Ik vind de verpakkingen heel leuk met die kleurtjes binnenin en voor de rest lekker minimalistisch! Ken het merk niet, maar zitten wel fijne producten bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *