About me Summer

Spanje, hier kom ik!

In Nederland is het de afgelopen dagen al volop zomer. Maar toch ga ik de zomer nog een paar dagen opzoeken in Spanje. En er zitten een paar dingen in mijn koffer die echt mee moeten! In deze blog laat ik een paar items zien die ik meeneem naar mijn vakantie in Spanje

Vakantie in Spanje

Ik vertrek deze week voor het eerst naar Spanje, Malgrat de Mar. Op mijn Instagramstories en later op mijn Instagram feed zul je allerlei foto’s en filmpjes voorbij zien komen van mijn vakantie. Als je mijn vakantie wil bekijken kun je ook op mijn Instagram de highlight “Travel” bekijken. Ik neem een hoop dingen mee naar Spanje, mijn koffer zit stampvol! Maar een zijn een paar items die onmisbaar of gewoon heel leuk zijn op mijn vakantie!

1. Zonnebrand

First things first. Zonnebrand is gewoon onmisbaar. In Spanje is een hoge UV-kracht, dus zonnebrand moet mee in mijn koffer. Ik ben het meest fan van mijn Byron Bay zonnebrand, met name de zonnebrand met tan activator zodat ik alsnog bruin kan worden. Al mijn Byron Bay producten gaan dus sowieso mee!

2.  Floats

Oké, deze items zijn gewoon onmisbaar. Ik verblijf aan de Spaanse kust, waar een enorm strand te vinden is. Ik zal bijna elke dag op de Spaanse zee ronddobberen, dus deze floats zijn onmisbaar! Ik heb ze nog niet uitgepakt, omdat mijn koffer dan niet meer dicht zou gaan haha. Maar van MegaGadgets neem ik in ieder geval deze donut band en dit ananas luchtbed mee!

 

3. Zomerse items

Van Shizzie kreeg ik een aantal zomerse items toegestuurd om mijn vakantie nog leuker te maken. Allereerst kreeg ik een aantal toffe accessoires, die goed passen bij de zomerse sferen. Zo vind ik de ringen met de golfjes echt heel tof!

Ook kreeg ik nog 2 hele leuke shirtjes toegestuurd, die ik zeker ga dragen in Spanje!

4. Accessoires

Uiteraard gaan er ook wat sieraden mee naar Spanje om mijn look helemaal af te maken. Zo neem ik dit enkelbandje van YoLora mee naar Spanje!

5. Zomerse outfit

Van MyJewellery heb ik een heel zomerse outfit in mijn koffer zitten. Mijn favoriete outfit, omdat die er zo zomers uit ziet! De outfit bestaat uit een two-piece (een strapless topje en een broekje) met een bloemenprintje.

Onder deze outfit (en onder meerdere outfits) kan ik deze super schattige sandaaltjes dragen. En ze zien er niet alleen leuk uit, maar ze lopen ook heerlijk!

6. Hair care

Tijdens mijn vakantie wil ik ook goed zorgen voor mijn haar. Allereerst neem ik van Maria Nila droogshampoo mee, wat geen overbodige luxe is tijdens zo’n warme vakantie. Ook neem ik de salty spray van Maria Nila mee, die UV bescherming bevat. Zo bescherm ik mijn haar ook nog tegen de zon!

7. Gepersonaliseerd shirtje

Van Marie Marcel mocht ik een shirtje ontwerpen, zodat deze ook mee kan naar Spanje. Op Google zag ik een leuke tekst die ik graag op mijn shirtje wilde. Maar niet alleen de tekst was leuk, maar ook het printje! Marie Marcel heeft deze tekst precies nagemaakt, waardoor ik een heel leuk shirtje mee heb!

8. Rugzak

Op AliExpress zag ik een heel toffe rugzak die er lekker zomers uitziet. Deze rugzak wil ik meenemen als ik een dagje naar Barcelona ga. De rugzak moet je met 2 koortjes dichttrekken en daarna met een magnetische sluiting dicht doen. Doordat de koortjes van een soort nep leer zijn gemaakt, krijg je de tas niet zo makkelijk open. Daardoor is deze tas Barcelona proof, omdat je er niet snel dingen uit kan stelen.

9. Polaroid

Ik neem mijn normale camera mee, maar ook mijn polaroid gaat mee. Deze foto’s zijn altijd net wat specialer dan normale foto’s. Ik wil hiermee veel foto’s maken aan de zee, bij het zwembad en in Barcelona!

10. Tasje

 Maar om een polaroid heel de tijd in je hand te houden is ook niks, dat brengt mij bij het laatste item. ByHinke wilde een handtas maken die groot genoeg was voor mijn polaroid en persoonlijke spullen, zodat ik de polaroid makkelijk in mijn tas kan doen. Ideaal!


Dat waren mijn 10 items die niet mogen ontbreken in mijn koffer! Wat kan niet ontbreken in jouw koffer? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *