Uncategorized

Speciaal voor de theeleuten: een theeabonnement

Ik ben een echte theeleut, ik drink minimaal 3 koppen thee op een dag. En ik vind het heerlijk! Maar vaak blijf ik in dezelfde smaken thee hangen, omdat ik andere soorten nog niet ken. Daarom is een theeabonnement waarbij ik maandelijks word verrast ideaal voor mij!

Trendingtea

Tegenwoordig zijn er allerlei sites die een theeabonnement aanbieden. Bij TrendingTea is de inhoud van je theebox echter maandelijks een verrassing! Je begint door een smaakprofiel aan te maken waar je aangeeft welke smaken je wel en niet lekker vindt, zo kan TrendingTea wel een passende theebox opsturen. Deze box wordt elke eerste maandag van de maand bezorgd, een goed begin van een nieuwe maand dus! Naar aanleiding van mijn smaakprofiel kreeg ik Fresh White Tea, Rooibos Vanille en Zwarte Winterthee opgestuurd.

Hoe zet je de thee?

Bij alle soorten thee krijg je een kaartje geleverd waar de ingrediënten op staan. Ook staat hier op hoeveel gram je nodig hebt om in een theezeefje/theezakje te doen. Ook kun je op dit kaartje vinden hoe heet het water moet zijn en hoe lang de thee ongeveer moet trekken. Ik kreeg bij mijn theebox ook nog een aantal theezakjes, die erg handig in gebruik zijn. De theezakjes, die eerst nog plat zijn, vouw je uit waardoor je ze aan je theeglas/theebeker kunt hangen. Ideaal!

Rooibos Vanille

 

Twee gram thee is genoeg voor een kopje rooibos vanille thee. Het water moet op een temperatuur van 90-100 graden zijn, waarna je de thee 3-5 minuten moet laten trekken. Uiteindelijk ziet de thee er een rood/bruin uit. Normaal houd ik niet zo van de smaak van rooibos, maar aangezien hier vanille doorheen zit is de thee toch erg lekker! De thee is niet heel zoet, maar zelf vind ik dat wel lekker.

Fresh White Tea

Ook hier is twee gram thee weer genoeg voor een kopje thee. Het water moet op een temperatuur van 60-80 graden zijn, waarna je de thee 2-4 minuten moet laten trekken. Uiteindelijk ziet de thee er ietwat geel uit, maar de thee is vooral erg doorzichtig. In Fresh White Thee zit een mix van verfrissende ingrediënten als munt, lemongrass en citroen. Hierdoor krijg je een erg frisse smaak. Zelf vind ik munt totaal niet lekker, dus deze thee is helaas niet mijn favoriet.

Zwarte Winterthee

Jep! TrendingTea verkoopt Zwarte Winterthee gewoon in de lente en daar ben ik erg blij mee, want deze thee is zeker mijn favoriet. Ook hier is twee gram thee genoeg voor een heerlijk kopje thee. Het water moet een temperatuur van 90-100 graden hebben, waarna je de thee 3+ minuten moet laten trekken. Uiteindelijk wordt de thee bruin van kleur. In Zwarte Winterthee zit onder andere kaneel, sinaasappelschil en rozenbloesem. Vooral de kaneel overheerst in deze thee en dat vind ik heerlijk. Deze thee is mijn favoriet!

Als je nieuwe smaken thee wilt ontdekken, dan zou ik zeker aanraden om eens een theeabonnement te nemen! Lijkt jou het leuk om een theeabonnement te nemen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking, maar bevat wel mijn eerlijke mening over het desbetreffende bedrijf en/of product.

6 Comment

  1. Ik vind thee echt zo hip de laatste tijd! Ik vind die verse theesoorten er ook zo goed uitzien! Helaas ben ik geen fan en lust ik het niet graag.

    Liefs
    Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *