Food Health Review / Test Sport

Sporten met Prozis #2

Het is alweer maart, wat betekent dat de zomer over minder dan een halfjaar voor de deur staat. Het lijkt misschien ver weg, maar het is al veel sneller dan je denkt! Daarom is het tijd om weer te gaan sporten en gezond te gaan eten, want voor je het weet is het weer zomer!

Prozis

Prozis is een webshop die allerlei items op het gebied van sport verkoopt. Zo kun je hier sportkleding, supplementen, voeding en sportaccessoires vinden. Van Prozis mocht ik een aantal items op de site uitzoeken, dus heb ik uit elke categorie wel iets gekozen. Zo leer ik en leren jullie Prozis een beetje kennen! In de vorige blog testte ik al een heel aantal items van Prozis, in deze blog test ik weer andere items!

Voeding

Ook in deze blog test ik weer wat items onder de categorie voeding. Een van de lastigste dingen van een gezond leven vind ik gezond eten. Mij maak je veel te blij met chips of zoetigheid, dat zou ik niet kunnen laten liggen. Dat hoeft ook zeker niet, maar wel kun je verstandige keuzes maken op het gebied van voeding. Bijvoorbeeld deze gezonde chips. In deze chips zitten minder kcalorieën, maar meer proteïne. Dat draagt ook nog eens bij aan je spiervorming!

Daarnaast heb ik ook gekozen om sinaasappelcakejes en bosbessencakejes te testen. Hier zit veel minder suiker en kcalorieën in dan een gemiddeld cakeje, waardoor je dit cakeje zonder schuldgevoel kunt eten.

Daarnaast zijn deze cakejes ook nog eens onwijs lekker, dus deze cakejes zijn zeker een aanrader!

Tot slot heb ik ook kennis gemaakt met twee heerlijke lolly’s. In deze lolly’s zit geen suiker, maar wel allerlei vitamines. Maar deze lolly’s hebben wederom ook weer een heerlijke smaak.

Mijn favoriete lolly is toch wel de frambozenlolly, die doet me heel erg denken aan lolly’s die ik vroeger at.

Sauzen en spreads

Ook verkoopt Prozis sauzen en spreads. Doordat ik bij mijn bestelling Prozispoints kreeg, mocht ik van de Prozispoints nog gratis items uitkiezen. Hierom koos ik voor een aantal sauzen en een spread, omdat ik hier heel benieuwd naar was!

Deze sauzen en spreads hebben ook weer minder suiker en kcalorieën dan normale sauzen en spreads, waardoor deze weer gezonder zijn dan normaal.

Wel smaken de sauzen en spreads iets anders dan je gewend bent, mede omdat er minder suiker in zit. Maar dat is een kwestie van wennen!

Sportkleding

Mijn vorige sportlegging van Prozis vond ik erg fijn, daarom heb ik weer een nieuwe legging uitgekozen. Dit keer de Pink Pearl legging. Deze legging zit heel comfortabel tijdens het sporten, waardoor ik deze legging graag aan trek! Daarnaast heb ik ook een shirtje uitgekozen om mee te sporten. Het shirtje valt wel iets kort, maar boven een highwaist sportlegging zit dit prima! Ook dit shirtje heeft een fijne stof en zit heel comfortabel.

Accessoires

Tot slot heb ik ook een sporttas uitgekozen, waarmee ik al mijn sportspullen kan vervoeren. Ik ben gegaan voor deze zwarte sporttas, die wat mij betreft wel een gave look heeft! De sporttas is ook in andere kleuren te bestellen.

Ben jij bezig met sporten? Of wil jij meer gaan sporten? Gebruik de code VERENA10 voor 10% korting bij Prozis!

Liefs.

 

9 Comment

  1. Op zich natuurlijk prima dat ze producten met minder suiker enzo verkopen, maar ik probeer gewoon niet te snoepen, haha net zo makkelijk en nog goedkoper ook. Ik vind de tas erg mooi en handig, hier kan en mag ik jammer genoeg niet meer sporten, maar let dus extra op mijn voeding.

  2. ziet er best goed uit, al ben ik zelf niet perse echt fan van die maaltijden en snacks, gewoon omdat het vaak zo weird smaakt haha. Ziet er wel goed uit verder, leuk!

  3. Helaas zit ik momenteel thuis met rugklachten en zit sporten er even niet in. Ik ben wel nieuwsgierig naar de producten zonder suiker. Die ga ik zeker eens proberen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *