About me Fashion Review / Test Sport

Sporten met Prozis

Nieuw jaar, nieuwe voornemens. Misschien is een van jouw voornemens, net als mij, wel “meer gaan sporten”. Daarom test ik in deze blog wat gezonde etenswaren en sportitems!

Prozis

Prozis is een webshop die allerlei items op het gebied van sport verkoopt. Zo kun je hier sportkleding, supplementen, voeding en sportaccessoires vinden. Van Prozis mocht ik een aantal items op de site uitzoeken, dus heb ik uit elke categorie wel iets gekozen. Zo leer ik en leren jullie Prozis een beetje kennen!

Voeding

Een van de lastigste dingen aan sporten, is misschien wel dat je (eigenlijk) niet veel ongezond mag eten. Gelukkig helpt Prozis je hier een handje bij. Hun voedingswaren kun je gewoon eten voor het sporten! Meestal zit er ook meer proteïne in de producten, waardoor je spiervorming wordt versterkt. Ideaal! Van de voedingswaren die ik heb getest, vond ik de apple muffins het lekkerst. Het is net alsof je een normale appel muffin eet!

Toevoegingen aan voeding

Ook verkoopt Prozis dingen die je kunt toevoegen aan je voeding of die je kunt gebruiken als basis voor een gerecht. Zo verkopen zijn organic chia seeds en organic coconut palm sugar. Smaakt het zelfde als normaal, maar is wel beter voor je!

Drinkfles

Deze drinkfles in een barbieroze kleur vond ik wel heel gaaf! Deze fles ziet er niet alleen tof uit, maar hij houdt ook je drinken langer koud. Dat is wel zo fijn tijdens het sporten!

Drinken

Ik houd altijd van water met een smaakje, maar vaak zit er dan meteen zoveel suiker in… Bij deze poeders is dit gelukkig niet het geval. De poeders, die in 8 varianten verkrijgbaar zijn, voeg je aan je water toe. Zo krijgt jouw water een lekker smaakje, maar is het nog steeds gezond.

Slippers

Prozis verkoopt ook slippers en schoenen. Zelf vind ik het wel fijn om op slippers rond te lopen in huis of als ik gesport heb. Deze slippers hebben een zachte band, waardoor ze heerlijk lopen! En daarnaast zien ze er ook nog eens heel gaaf uit.

Accessoires

Het is ook wel handig om een toilettasje mee te nemen naar de sportschool als je bijvoorbeeld wilt douchen. Dit toilettasje met de motiverende text “push your limits” is hier heel geschikt voor. Hij is een stukje groter dan normale toilettasjes, hier kan dus ook gemakkelijk al je doucheproducten in.

Kleding

Last but not least: natuurlijk verkoopt Prozis ook sportkleding en sokken. Ik vond deze sportoutfit wel echt heel gaaf! De outfit heeft een marble print, met aan de zijkant een roze doorzichtig stukje stof. Bij elkaar ziet dit er heel tof uit. De sportkleding is erg zacht en zit heerlijk. Daardoor vind ik het zeker niet erg om te sporten!

Heb jij al wel eens van Prozis gehoord? En ben jij alweer bezig met sporten? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *