About me DIY

Stickers: in alle kleuren, vormen en maten!

In mijn vrije tijd ben ik wel eens creatief, onder andere met stickers. Ik plak ze overal: op de deur, op de muur, op het raam, op kleding en op schoolspullen. Stickers maken tenslotte alles een stukje vrolijker en leuker. In deze blog vertel ik jullie meer over Stickerwinkel, een van de grote stickerwebshops in Nederland en België!

Creatief met stickers

Zoals jullie misschien al konden lezen op mijn blog: sinds september doe ik de opleiding Communication & Multimedia Design. Ik doe deze opleiding niet zomaar, voor deze opleiding is heel wat creativiteit vereist. Zoals ik al zei, ik ben wel vaker creatief op allerlei gebieden. Onder andere ben ik graag creatief met stickers. Toen ik het stickerassortiment van Stickerwinkel zag, werd ik erg enthousiast. Ik kreeg meteen allerlei creatieve ingevingen! Stickerwinkel heeft stickers in allemaal verschillende vormen en maten die je zelf kunt ontwerpen. Als creatieve student lijkt me dit heel gaaf om te doen.

stickerassortiment voor in notebook

Soorten stickers

Stickerwinkel verkoopt onder andere vinyl stickers, raamstickers, textielstickers, magneetstickers en aluminiumstickers. Zij verkopen stickers die geschikt zijn voor binnen en buiten. Ideaal! Elke sticker verschilt van de andere sticker, ze zijn zorgvuldig ontworpen voor verschillende oppervlakten. Zelf ben ik hier een grote voorstander van. Zo heb ik wel eens een normale sticker op mijn raam geplakt, die vervolgens een lelijke witte afdruk achterliet toen ik hem er af haalde. Dat moest er weer afgehaald worden met een chemisch goedje. Het is toch veel handiger als je in een keer de goede sticker hebt! Zelf vind ik raamstickers altijd heel leuk rondom de feestdagen, zoals met kerst.

ronde stickers op het raam

My favourites

Stickerwinkel heeft een aantal stickers waar ik enthousiast van word! Zo lijken de textielstickers me heel origineel. Hoe leuk zou het zijn als je een zelfontworpen sticker op een t-shirt of trui plakt? Ook vind ik de grote stickers erg leuk, deze hebben een oneindige lengte en kunnen wel tot 140 cm breedte. Voor bedrijven zou dit ook een zeer effectieve manier van reclame zijn! De ronde stickers vind ik ook altijd tof, ik heb deze al een aantal keer voorbij zien komen bij een bestelling bij een bedrijf. Ik plak dit soort stickers ook vaak op mijn Macbook (al zijn ze daar niet altijd even geschikt voor, maar oké). Kortom: er is meer dan genoeg te vinden in het assortiment van Stickerwinkel. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Stickerwinkel!

ronde stickers op macbook

Vind jij stickers net zo leuk als ik? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

 

Disclaimer: voor deze blog zijn afbeeldingen van Pinterest gebruikt, de foto’s behoren niet tot het assortiment van stickerwinkel.
Deze blog is een samenwerking.

12 Comment

  1. Ik was als kind al gek op stickers en plakte daar al mijn dagboeken en schoolschriften mee vol. Ik ben net als jij wel echt heel benieuwd naar de textielstickers, want ik heb ontzettend veel saaie effen shirt waar ik wel iets leuks en origineels op zou willen plakken 🙂

  2. Ik hou van stickers, maar ben zelf veel te bang om ze op mijn laptop te plakken haha. Ik vraag me af hoe de textielstickers werken, zouden die er tijdens wassen niet af gaan?

    1. Ze blijven goed zitten, maar na een aantal keer wassen zal de stickerbedrukking inderdaad wel minder zichtbaar worden :).

  3. Stickers zijn altijd leuk, ik vind die met merry Christmas wel heel handig, hier tekenen de kinderen met kerst graag op het raam, maar die stiften ( speciaal voor het raam) gaan er erg slecht af, een sticker zou dan ideaal zijn. Stickerwinkel ken ik nog niet, maar ik ben wel nieuwsgierig geworden

  4. Ik vond stickers vroeger ook mega leuk! Ik denk dat onze kleine Mason stickers ook leuk zal gaan vinden, net als elk kind. Ik zou nu alleen mijn agenda willen opfleuren met wat stickers in het nieuwe jaar 2018! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *