Beauty Review / Test

Styletonebox (December)

Ik was al een lange tijd fan van de Styletonebox. De boxen zitten altijd vol met prachtige beautyproducten, die ik maar al te graag wilde testen. Deze maand, ontving ik mijn eerste Stylebox. In deze blog laat ik alle items zien die in de Styletonebox van December zitten (met een leuke kortingscode). Kijken jullie mee?

Misschien kent nog niet iedereen de Styletonebox, dus ik zal eerst even uitleggen wat de Styletonebox precies is en hoe het werkt. Je kan ervoor kiezen om de StyleTone beautybox elke maand te ontvangen (deze kun je ook elke maand weer opzeggen en kost slechts €12,50), of kies een 3, 6 of 12 maanden abonnement. Hoe groter het abonnement is dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt. De gemiddelde waarde van de StyleTone beautybox vorig jaar was €80,- ! Bekijk hier de StyleTone beautybox abonnementen. Als je je met de code verenasparkles aanmeld, krijg je een gratis 6e product t.w.v. €15,95 in je box! De code is geldig van 8 tot 31 december, mis het dus niet!

De verpakking van de Styletonebox vind ik al super leuk. Het is simpel, maar toch heel stylish.

De producten in de Styletonebox zitten mooi ingepakt, sommigen met bubbeltjesplastic of een normaal plasticje. Om de producten heen zit nog een verpakking, met het logo van Styletonebox.

In mijn Styletonebox zaten vijf mooie producten, die ik jullie stuk voor stuk zal laten zien.

Eerst even wat over het boekje wat je in de box ontvangt. In dit boekje staat van elk product een korte omschrijving, waardoor je goed weet waarvoor en hoe je het product kunt gebruiken. Ook staat er bij elk product een leuke beautyhack, die je nog niet weet! Het is leuk en handig om dit boekje te lezen, zodat je helemaal up-to-date bent van elk product.

Allereerst de lipstick van LOOkX t.w.v. €15,75. In het boekje werden vijf verschillende winter tinten voorgesteld. In mijn box zit een soort bruin/rode tint. Dit is een tint die ik tot nu toe nog niet heb gebruikt, maar toch vind ik hem heel mooi. De tint is ietwat gewaagd, maar deze is zeker heel mooi. De formule van deze lipstick bestaat uit 85% natuurlijke ingrediënten! Een belangrijk ingrediënt is een soort olie, die wonderen verricht voor je lippen. De lipstick blijft mooi zitten en is dus zeker een aanrader wat mij betreft.

Als tweede de highlighttrio van City Color t.w.v. €5,49. Wauw, wat zijn deze drie kleuren mooi! Het zijn zeker geen onopvallende kleurtjes, maar dat vind ik juist wel leuk. Dit is bijvoorbeeld een uitstekende highlighter voor kerst. De highlighter kun je natuurlijk ook prima in het dagelijks leven gebruiken, als je houdt van een beetje shimmer.

Dan de twee lipbalsems van Beauty Made me Easy t.w.v. €8,90. Deze lipbalsems ruiken heerlijk, dus ik gebruik deze maar al te graag. De vorm van de buitenkant vind ik origineel en heel vrolijk door de kleurtjes. De vorm van de lipbalsem lijkt een beetje op een lipstick, wat een leuk effect heeft. Vooral vanwege de geur, is dit momenteel mijn favoriete lipbalsem!

Dan de cosmetic glitter van Bellapiere Cosmetics t.w.v. €12,99. Een beetje glitter in december is natuurlijk onmisbaar, daarom vind ik het onwijs leuk dat deze in de december box zitten! Deze glitter heeft een zilveren basis, wat toevallig ook mijn favoriete kleur is. Kerst kom ik zeker wel door met deze glitters!

Last but not least de Oval Brush t.w.v. €9,95. Tot nu toe had ik deze brush nog nooit getest, dus ik was hier heel benieuwd naar. De haartjes van de brush zijn onwijs zacht, alleen daarom vind ik deze brush al geweldig, haha!  Deze brush is perfect te gebruiken voor ogenschaduw of concealer (of de glitter die je eerder in deze blog zag). De brush werkt geweldig en ik ben hier heel positief over. Ik zou willen dat ik deze brush al eerder had gevonden!

Dit waren de vijf prachtige producten uit de Styletonebox van december met een totale waarde van ruim €50. Hopelijk heb ik jullie een beetje enthousiast gemaakt over deze toffe box! De box is heel leuk om te krijgen, te geven (aan een vriendin/moeder/familielid of gewoon aan jezelf!). Vergeet niet om de code verenasparkles te gebruiken bij je aankoop. Met deze code koop je een Styletonebox voor €12,50 en krijg je dus nog een gratis zesde product helemaal gratis! Wat vinden jullie het leukste product uit deze box? Leave it in the comments!

Liefs.

 

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *