Beauty Review / Test

Styletonebox (March)

Ik was al een lange tijd fan van de Styletonebox. De boxen zitten altijd vol met prachtige beautyproducten, die ik maar al te graag wilde testen. Deze maand, ontving ik mijn derde Stylebox. In deze blog laat ik de vijf mooie items zien die in de Styletonebox van de maand maart zitten. Kijken jullie mee?

Misschien kent nog niet iedereen de Styletonebox, dus ik zal eerst even uitleggen wat de Styletonebox precies is en hoe het werkt. Je kan ervoor kiezen om de StyleTone beautybox elke maand te ontvangen (deze kun je ook elke maand weer opzeggen en kost slechts €12,50), of kies een 3, 6 of 12 maanden abonnement. Hoe groter het abonnement is dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt. De gemiddelde waarde van de StyleTone beautybox vorig jaar was €80,- ! Bekijk hier de StyleTone beautybox abonnementen.

Net als de vorige keer, had het doosje van deze Styletonebox alweer een leuke verpakking! Dit keer een heel vrolijk en kleurrijke verpakking.

Ook in deze styletonebox zaten weer 5 mooie beautyproducten. Allereerst de kiss proof lip crèmes van Bellapierre Cosmetics t.w.v. €20. Deze lipstick blijft uren goed zitten, zonder dat het bijgewerkt moet worden. De lipstick droogt goed op, waardoor je bijna niet doorhebt dat je lipstick draagt. Ik heb de kleur hothead, een mooie felle rode kleur!

Als tweede de blending brush van Lookx t.w.v. €18,95. Deze brush is handig om verschillende kleuren natuurlijk over te laten lopen. De brush is gemaakt van hoge kwaliteit nylon haar, waardoor je make-up er subtiel uit zal zien. Hiermee creëer je dus een natuurlijke look. Het kan zowel voor droge als natte aanbrenging gebruikt worden.

Dan de ultra black dipliner van Note t.w.v. €8,95. Dit is een prachtige liquid eyeliner. Deze eyeliner is fijn om op te brengen en in een beweging kan je hier een donkere zwarte lijn zetten.

Dan de eye brow kit van City Color t.w.v. €9,95. Deze kit bevat vier kleuren: zwart, bruin, beige en primer. Ook zit er nog een klein kwastje en een pincet bij. Met deze kit zijn je wenkbrauwen dus helemaal klaar!

Tot slot de pressed silca powder van Hikari t.w.v. €15. Met deze poeder kun je je look helemaal af maken. Zo zorgt deze poeder er voor dat je niet zo’n glimhoofd krijgt op een foto met flits. De poeder zorgt er voor dat je huid er wat meer mat uit gaat zien. Het zorgt dat de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en je poriën worden minder zichtbaar.

Dit waren de 5 producten uit de Styletonebox van maart, die samen een waarde hebben van €72,85! Hopelijk heb ik jullie een beetje enthousiast gemaakt over deze toffe box! De box is heel leuk om te krijgen, te geven (aan een vriendin/moeder/familielid of gewoon aan jezelf!). Elke keer is het weer een leuke verrassing wat er in de box zit.

Welk product vonden jullie het leukst/mooist uit deze box? Leave it in the comments!

Liefs.

13 Comment

  1. Ik ben zó benieuwd naar de lippenstift! Ik hou van matte lipsticks en je kan er volgens mij niet genoeg van hebben. Ik kende deze boxen nog niet, klinkt echt heel leuk. Elke keer een cadeautje. Welk item vond je zelf het leukst om te krijgen?

  2. Ik ken deze box niet, zag m toevallig bij iemand anders voorbijkomen. Klinkt als echt iets voor mij, ik weet nooit wat ik moet hebben aan make up. De lipstick lijkt me echt prachtig!

  3. Pingback: Styletonebox (May)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *