Beauty Review / Test

Styletonebox (May)

Ik was al een lange tijd fan van de Styletonebox. De boxen zitten altijd vol met prachtige beautyproducten, die ik maar al te graag wilde testen. Deze maand, ontving ik mijn derde Stylebox. In deze blog laat ik de vijf mooie items zien die in de Styletonebox van de maand maart zitten. Kijken jullie mee?

Misschien kent nog niet iedereen de Styletonebox, dus ik zal eerst even uitleggen wat de Styletonebox precies is en hoe het werkt. Je kan ervoor kiezen om de StyleTone beautybox elke maand te ontvangen (deze kun je ook elke maand weer opzeggen en kost slechts €12,50), of kies een 3, 6 of 12 maanden abonnement. Hoe groter het abonnement is dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt. De gemiddelde waarde van de StyleTone beautybox vorig jaar was €80,- ! Bekijk hier de StyleTone beautybox abonnementen.

Net als de vorige keer, had het doosje van deze Styletonebox alweer een leuke verpakking! Dit keer een heel vrolijk en kleurrijke verpakking. Vooral de bloemetjes vind ik heel leuk!

Ook in deze styletonebox zaten weer 5 soorten beautyproducten: 2x nagellak, een 2-in-1 masker, een pincet, een orange + cream lip polish en een lipgloss.

Allereerst de groene en nude kleurige nagellak van Nailbuddys t.w.v. €9 per stuk. Nailbuddys is een nieuw merk, dus dat is heel leuk! Nailbuddys komt uit Zweden en is bedacht door drie buddies die dezelfde passie hadden voor kleur en creativiteit. In de box zaten een groene en een nude kleur. De groene kleur droogt op met een mat effect, de nude kleur droogt op met een shiny finish. De nude kleur vind ik heel mooi, de groene wat minder (aangezien ik nooit groen draag). De buitenkant van de nagellak ziet er heel leuk uit, omdat je een soort lachend gezichtje ziet. De potjes zijn vrij klein, maar daardoor vind ik ze wel handig.

Dan de OMG! 2in1 Kit Detox Bubbling Mask van Doubledare Spa t.w.v. €6.  Het eerste masker is een Detox Bubbling Mask. De substantie van het masker voelt een beetje als bubbeltjes, zo’n soort masker heb ik echt nog nooit uitgetest. Het tweede masker is een Detox Bubbling Microfiber Mask. De maskers moet je na elkaar opdoen voor het beste resultaat. Beide maskers zijn fijn aan te brengen en zij geven een goed resultaat. Je merkt echt dat je gezicht hierdoor verzorgd wordt!

Dan de pincet van Styletone t.w.v. €9,95. Super leuk dat Styletone nu ook een product van zichzelf heeft! De pincet heeft veel grip, dus dit is heel handig bij het epileren van je wenkbrauwen.

Dan de Orange + Cream Lip Polish van Seraphine Botanicals t.w.v. €18. Dit is een subtiele lipcrub die dode huidcellen en schrale lippen hersteld. In deze lip polish zit onder andere sinaasappel en mango en daardoor ruikt dit heel lekker. De velletjes komen goed van je lippen af, waardoor je lippen weer helemaal glad worden!

Tot slot de lipgloss van Look Essentials t.w.v. €16. Ook dit is weer een nieuw merk wat ook uit Zweden komt. De lipgloss is in een heel mooie koraal rode kleur. Deze kun je perfect gebruiken nadat je de Cream Lip Polish van Seraphine Botanicals hebt gebruikt. De lipgloss heeft een mooie pigmentatie en hij plakt niet. De kleur staat heel mooi, dus ik ben hier heel blij mee!

Dit waren de 5 producten uit de Styletonebox van mei, die samen een waarde hebben van €67,95! Hopelijk heb ik jullie een beetje enthousiast gemaakt over deze toffe box! De box is heel leuk om te krijgen, te geven (aan een vriendin/moeder/familielid of gewoon aan jezelf!). Elke keer is het weer een leuke verrassing wat er in de box zit.

Welk product vonden jullie het leukst/mooist uit deze box? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. Oh, wat tof dat er ook zo’n box bestaat met beauty producten! Ik ken zelf de versie met fitness en gezondheidsspulletjes, die heet de healthbox! 🙂 Inderdaad super leuk om kado te geven! 😀

  2. Wat een leuke producten. Van alle merken nog nooit gehoord. Ik vind die lipgloss kleur erg mooi! En ik ben ook benieuwd naar die lip balm!

  3. Leuk zo’n box, alsof je elke keer een cadeautje krijgt van jezelf 🙂 Krijg je niet vaak spullen waar je helemaal niets mee kan?

  4. Die maskers zijn te gek. Wat een prachtige producten heb je weer hier. Oh en die lipgloss. Ik ben niet echt een lipstift fan, maar wel een lipgloss liefhebber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *