Review / Test

Sudio Sweden Earphones

Muziek, ik luister het zo vaak! Als ik naar school of naar huis fiets, tijdens tussenuren, als ik huiswerk maak en ga zo maar door. Een goed paar oordopjes is voor mij dus zeker van belang. Sinds kort heb ik de Bluetooth oordopjes van Sudiosweden en deze zijn echt geweldig! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder…

Sudiosweden heeft allerlei verschillende oordopjes: normale oordopjes, speciale oordopjes, Bluetooth oordopjes en Bluetooth koptelefoons. Ik heb de Bluetooth Sudio Vasa Blä oordopjes. Op de site kosten deze €90, maar met de kortingscode ‘Sudio_Inspiraitontolive15‘ krijg je 15% korting (deze korting geld op alle artikelen), waardoor ze nog maar €76 kosten. Ook krijg je hier tijdelijk nog een gratis Marble hoesje bij ter waarde van €26. Wat mij betreft zijn de oordopjes hun prijs echt waard. Ik zal snel vertellen waarom.

Allereerst komen de oordopjes al aan in een heel mooie verpakking! Met een magneetjes sluit de verpakking. In de verpakking vind je twee kleinere doosjes. In deze doosjes vind je alle onderdelen: de oordopjes zelf, verschillende maten oordopjes (wat ik onwijs handig vind aangezien ik heel kleine oren heb), een klipje, een kabeltje om op te laden, een pasje waarmee je garantie heb en een gebruikersaanwijzing.

Al snel kwam ik er achter dat de oordopjes onwijs makkelijk te gebruiken zijn. Als je lang op het middelste knopje klikt, gaan de oordopjes aan. Vervolgens kun je ze koppelen aan je telefoon. Wat me meteen opviel: op een iPhone kun je bovenin je scherm zien hoe vol de oordopjes nog zijn. Ideaal!

De oordopjes gaan heel lang mee. Volgens de site gaan ze 8 uur mee, maar na wat uittesten kwam ik er achter dat de oordopjes een stuk langer mee gaan. Ik heb ze eens twee weken behoorlijk actief gebruikt, pas na twee weken hoefde ik ze op te laden. Het opladen duurt praktisch maar een uurtje of een tot twee (ik heb het niet precies bij gehouden). Toen waren de oordopjes weer helemaal vol. Heel fijn dat ze zo lang mee kunnen en zo snel opladen.

Dan de kwaliteit van de oordopjes. Die is wat mij betreft echt geweldig. Je hoort een goede bas, wat laat zien dat het geen goedkope oordopjes zijn. Je hoort geen gekraak of geruis, het geluid is dus helemaal helder. Ook kunnen de oordopjes behoorlijk hard, zodat je om je heen niets meer hoort. Dat is wat mij betreft wel eens fijn als je je wilt afsluiten van je omgeving. Zelfs als je je oordopjes op z’n hardst zet, hoort niemand om je heen jouw muziek. Je zult dus mensen niet lastigvallen hiermee.

Dan wat over het Bluetooth systeem. In het begin was het even wennen, omdat je oordopjes soort van los zitten. Wel vind ik dit fijn: geen knopen meer in je oordopjes, dus je kan meteen muziek luisteren zonder eerst alle knopen er uit te moeten halen. Bovendien krijg je er ook nog een opberg zakje bij, zodat je oordopjes onbeschadigd blijven. De oordopjes hebben een bereik van 12 meter, hierdoor ben je dus onafhankelijk van je telefoon. Je kunt vrij rondlopen en je telefoon laten liggen, zolang je maar binnen de 12 meter van je telefoon blijft.

Zoals je merkt, ik ben heel positief over Sudio Sweden. Ik zou echt aanraden om deze oordopjes zelf ook aan te schaffen, aangezien ze handig zijn en goede kwaliteit hebben. Alle producten op www.sudiosweden.com kun je aanschaffen met 15% korting als je de kortingscode ‘Sudio_Inspirationtolive15‘ gebruikt. Voorlopig krijg je hier ook nog een gratis Marble hoesje ter waarde van €26 bij. Wees er dus snel bij!

Zouden jullie deze oordopjes willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

12 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *