Review / Test

Sudio Sweden Headphones

Muziek, ik luister het zo vaak! Als ik naar school of naar huis fiets, tijdens tussenuren, als ik huiswerk maak en ga zo maar door. Een goede koptelefoon is voor mij dus zeker van belang. Sinds kort heb ik de Bluetooth koptelefoon van Sudiosweden en deze zijn echt geweldig! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder…

Sudiosweden heeft allerlei verschillende oordopjes: normale oordopjes, speciale oordopjes, Bluetooth oordopjes en Bluetooth koptelefoons. Ik heb de Bluetooth Sudio Vasa Blä oordopjes en de Regent koptelefoon. Op de site kosten deze €129, maar met de kortingscode ‘Sudio_Inspiraitontolive15‘ krijg je 15% korting (deze korting geld op alle artikelen). Ook krijg je hier tijdelijk nog een gratis Marble hoesje bij ter waarde van €26. Wat mij betreft is de koptelefoon echt zijn prijs echt waard. Ik zal snel vertellen waarom.

Allereerst komt de koptelefoon, net als de oordopjes, aan in een heel mooie verpakking! In de verpakking vind je één doosje en nog wat losse onderdelen. In deze doosjes vind je alle onderdelen: een opladerkabeltje, een kabeltje waarmee je je koptelefoon normaal (zonder bluetooth) kan gebruiken, een handleiding en je garantiebewijs. Ik vind het heel fijn dat er een kabeltje bij zit waarmee je de koptelefoon ook normaal kan gebruiken. Zo heb ik geen bluetooth op mijn computer, maar door het kabeltje kan ik alsnog mijn koptelefoon gebruiken.

Ook de koptelefoon is heel handig in gebruik. Als je lang op het middelste knopje klikt, gaan de oordopjes aan. Vervolgens kun je ze koppelen aan je telefoon. Ook kun je dan bij je iPhone  bovenin je scherm zien hoe vol de koptelfoon nog is. Ideaal! De koptelefoon kun je meer dan 24 uur gebruiken, dus je hoeft de koptelefoon niet zomaar op te laden. Ik heb mijn koptelefoon nu al een aantal dagen gebruikt, en mijn koptelefoon is nog steeds rond de 80%. Om de koptelefoon volledig op te laden, heb je 120 minuten nodig.

Aan de Regent koptelefoon zit een bijzondere kant, je kan namelijk de caps verwisselen. Standaard krijg je een witte cap met een gouden randje bij een witte koptelefoon. Bij een zwarte koptelefoon krijg je een zwarte cap met een goud randje. Om je koptelefoon wat specialer te maken, kun je nog andere caps kopen.

Zelf heb ik gekozen voor een witte marble cap, omdat ik deze zo mooi vond! Af en toe wissel ik mijn caps af, dan lijkt je koptelefoon telkens een beetje nieuw.

Zelf vind ik het bluetoothsysteem bij de Regent echt ideaal. Bij de oordopjes merkte ik dit ook al, het is heel fijn om muziek te luisteren, zonder dat je afhankelijk bent van een draadje. Bij de Regent koptelefoon kun je ongeveer 10 meter lopen, dus je bent in dat opzicht behoorlijk vrij. Dan de kwaliteit van de koptelefoon. Die is wat mij betreft echt geweldig. Je hoort net als bij de oordopjes een goede bas, wat laat zien dat het geen goedkope koptelefoon is. Je hoort geen gekraak of geruis, het geluid is dus helemaal helder. De kwaliteit van de koptelefoon is wat mij betreft nog een stuk beter dan de oordopjes, al dacht ik dat dit niet mogelijk was. Wel hoor je van buitenaf wel beter wat voor muziek hoor, bij de oordopjes hoor je dit niet. Zelf heb ik hier geen last van, maar het kan wat storend zijn voor de mensen om je heen. Gelukkig draai ik mijn muziek nooit op zijn hardst, dus dat scheelt weer wat.

Ik ben echt heel positief over Sudio Sweden, wat je ook al kon lezen in mijn vorige blog. Ik zou echt aanraden om deze koptelefoon (of de oordopjes) aan te schaffen. Alle producten op www.sudiosweden.com kun je aanschaffen met 15% korting als je de kortingscode ‘Sudio_Inspirationtolive15‘ gebruikt. Voorlopig krijg je hier ook nog een gratis Marble hoesje ter waarde van €26 bij. Wees er dus snel bij!

Zouden jullie deze koptelefoon willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs.

 

10 Comment

  1. Ik vind dat je een mooie koptelefoon hebt gekozen. Zelf draag ik nooit koptelefoons omdat ik ze eng zou vinden in het verkeer. Dan draag ik liever oordopjes.

    Fijne review!

  2. Wat een gave koptelefoon! Ik heb zelf de oordopjes van sudio, maar ik gebruik veel vaker mijn koptelefoon. Ik vind het ook altijd tof staan bij mijn gymoutfits, het heeft iets uhmmm sportiefs? Haha! 🙂

  3. Wauw ik vind deze echt heel gaaf! Zou ik zelf ook wel willen. Ik heb een draadloze beats, die erg fijn is. Maar deze koptelefoon is toch net nog wel wat meer fashion, leuk!!! Veel liefs Florentine

  4. Ik ben echt niet van de headphones. vind het verschrikkelijk zitten. Kan slecht tegen dingen op mijn hoofd haha. Doe mij maar oordopjes. Ieder zijn smaak natuurlijk;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *