Fashion Review / Test

Op reis met een SUITSUIT koffer!

Het is koud, het regent en het is donker. Eerlijk gezegd ben ik de herfst een beetje zat… De afgelopen dagen begon ik ook steeds meer zin te krijgen in een vakantie, het liefst naar een warm land. Om een beetje in die stemming te komen, blog ik vandaag over een speciale SUITSUIT koffer!

SUITSUIT Fabulous Fifties

Ik kijk nog geregeld terug naar mijn zomervakantie in Italië. Toen ik een koffer van SUITSUIT kreeg, werd mijn verlangen naar de zomer alleen maar erger. De SUITSUIT Fabulous Fifties Spinner 55 cm is speciaal ontworpen voor vrouwen. Hij is lichtgewicht en heeft 4 360 graden roterende wieltjes. Je duwt hem dus erg gemakkelijk voor je uit. Je kan hem op 4 wieltjes laten rijden of op 2 wieltjes, wat jij het fijnst vindt. Ook heeft het handvat verschillende standen, wat mij betreft is dit ideaal. Het ene moment zet ik het handvat liever hoog, het andere moment zet ik het handvat liever wat lager.

Ik heb gekozen voor de roze kleur, want die past natuurlijk het beste bij mij. Daarnaast is dit ook een lekker opvallend kleurtje voor op het vliegveld. Zo vindt je nog eens makkelijk je koffer terug! Je kunt hem ook nog eens goed beschermen door het cijferslot op de zijkant. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iets uit je koffer wordt gestolen. Wel is de Fabulous Fifties collectie gevoelig voor krassen en strepen, het is dus wel handig om scherpe voorwerpen te vermijden.

Koffer slot

Orde in je koffer

Daarnaast heeft de Fabulous Fifties Spinner een handige interne verdeler. Je ondergoed en je souvenirs kun je in de verschillende handige vakjes stoppen, zodat het geen grote grote chaos wordt. De pakriemen in de koffer zorgen er ook voor dat de spullen op hun plek blijven zitten. Ik ben hier groot voorstander van, want ik ben dol op orde in mijn koffer!

Koffer vanbinnen

Perfect als handbagage!

Het grootste pluspunt van deze koffer is toch wel dat hij geschikt is om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Hierdoor kun je dus meer dingen (denk aan kleding ;)) meenemen op jouw vakantie! Ook kun je ervoor kiezen om tijdens een (korte) vakantie alleen handbagage mee te nemen, daarmee bespaar je weer een hoop geld. Ook krijg je tijdelijk een gratis travelbag bij je SUITSUIT Spinner, die helemaal bij je koffer matcht!

Wat vind jij van de Fabulous Fifties Spinner? Leave it in the comments!

Liefs.

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Coolblue en SUITSUIT.

Advertisement

20 Comment

  1. Wat een mooie koffer, fijn dat hij zo goed bevalt! Ondanks dat ik niet van roze hou vind ik deze kleur wel heel erg mooi! Geeft een soort vintage gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *