Beauty Review / Test

Zeg nee tegen onnodige ingrediënten!

Ik geef veel om mijn lichaam, dus doe ik ook veel aan skincare. Daarvoor heb ik allemaal soorten crèmetjes, serums en oliën. Alles voor een gezonde huid! Maar vraag jij je weleens af wat er allemaal in die producten zit? Hoeveel onnodige ingrediënten worden hier nou eigenlijk aan toegevoegd?

Onnodige ingrediënten

Onlangs ging ik mijzelf dit eens afvragen: hoeveel onnodige ingrediënten worden nou eigenlijk toegevoegd aan mijn lichaamsproducten? Al snel kwam ik er achter dat in veel producten onder andere parabenen, syntetische stoffen en kunstmatige kleurstoffen zitten. Hoe gezond zijn deze producten voor je lichaam? En wat doen deze producten voor de aarde? Gelukkig is Sukin, een Australisch skincare merk, heel bewust bezig. Zij geven veel om jouw huid door natuurlijke producten uit te brengen!

Sukin: Australian Natural Skincare

Het duurzame en natuurlijke huidverzorgingsmerk Sukin is Australië’s nummer 1 in natural skincare. Sukin huidverzorging is sinds oktober ook in Nederland verkrijgbaar, daarom wil ik er graag wat meer over vertellen! Sukin streeft naar het produceren van producten met de hoogste kwaliteit, die goed zijn voor de huid. In hun producten vind je dus alleen hoogwaardige ingrediënten. Sukin gebruikt alleen de beste essentiële oliën en 100% natuurlijke botanische extracten die van de hoogste kwaliteit zijn en die de effectiviteit en de zuiverheid van hun product verzekeren.

Sukin skincare

Nee, nee en nog eens nee!

Sukin wordt erg geliefd door hun bijzondere NO-list. Zij zeggen onder andere nee tegen synthetische stoffen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn ook nog eens vegan, ofwel helemaal natuurlijk. Sukin is dus 100% vegan, 100% koolstof neutraal en ook nog eens vrij van dierenproeven. Ook zijn de producten verantwoordelijk voor het milieu. Skincare that doesn’t cost the earth!

Zeg nee!

Rose Hip Oil

Ik kreeg onlangs de kans om de Rose Hip lijn uit te testen. Deze lijn, op basis van rozenbottelolie, is de ideale verzorging tijdens de winter. In de winter droogt je huid snel uit vanwege de vrieskou en de centrale verwarming. De Sukin producten zijn speciaal ontwikkeld voor het droge tot zeer droge huidtype en bieden de kwetsbare huid de verzorging die zij verdient. De olie is gelig van kleur en heeft bijna geen geur, wat alleen maar weer laat zien hoe organisch dit product is. Je mag 2-3 druppels water per keer gebruiken en de olie mag je twee keer per dag opsmeren. Als je de olie op je huid smeert, voelt het eerst wat vettig. Al snel trekt de olie in de huid, en voelt het niet meer vettig. Het resultaat: een gladde, zachte en verzorgde huid. De droogheid verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Sukin skincare

Ik ben dus erg tevreden met de Rose Hip Oil van Sukin. Zou jij deze olie ook eens willen uittesten? Leave it in the comments!

Liefs

9 Comment

  1. Zeker waar! Er zitten veel stofjes in die producten waar je niks aan hebt en die misschien wel slecht zijn. Dit lijkt me daarom ook wel een fijne toevoeging aan de skincare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *