Beauty Review / Test Summer

Summer bag essentials: EOS & Maria Nila

De zomervakantie staat weer voor de deur en ook ik ga op vakantie naar het zonnige Malgrat de Mar. Maar er zijn altijd summer bag essentials die niet mogen missen in jouw tas als je op vakantie gaat! In deze blog ga ik het over 3 onmisare summer bag essentials hebben.

Zomervakantie

Het zonnetje schijnt en het is heel de week al rond de 27 graden. En dat geeft een beetje de summer vibes! Ik ben daarom alvast stiekem wat spulletjes bij elkaar aan het pakken voor mijn vakantie naar Spanje. Onlangs ontving ik een perspakketje van MOOI The Agency, met daarin 3 toffe summer essentials die ik zeker mee ga nemen op mijn vakantie!

eos

Eos verkoopt wat mij betreft de beste lippenbalsems! De eos Shimmer Iridescent lip balm is een limited edition lippenbalsem speciaal voor de zomer. Deze lip balm valt meteen op door zijn schattige zeemeerminnenvibe. In de lippenbalsem zit een geadvanceerde kleurtechnologie die een unieke kleur gloss produceert zodra het in contact komt met je lippen. De lippenbalsem kleur bij mij wat rozig/licht paarsig met enkele glitters, wat er erg mooi uitziet! In de Shimmer Iridescent lip balm zit onder andere Rijke Shea Butter, voedende Jojoba olie en een antioxident vitamine E. De lip balm hydrateert en verzorgd je lippen dus perfect!

Maria Nila

Ik ken Maria nog niet zo lang, maar ik ben al fan van de shampoo en conditioners! In het perspakketje van MOOI zat ook een dryshampoo en salty mist van Maria Nila die ik nog niet kende. De droogshampoo werkt goed tegen vet haar. Als je het op je haar spuit en het er een beetje inwrijft, zie je niks meer van je vette haar. De dryshampoo is dus onmisbaar in de zomer, aangezien ik dan altijd sneller vet haar heb door het warme weer. Deze gaat dus ook zeker met mij mee op vakantie!

De Maria Nila Salty Mist is een verzorgende spray die je haar het gevoel geeft alsof het in een bad van zout water heeft gelegen, ofwel een prachtige beach-look! De Maria Nila Salty Mist beschermt het haar tegen UV-stralen en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ook dit product is dus onmisbaar als je naar een zonnige vakantiebestemming gaat!

Wat zijn jouw onmisbare summer bag essentials? Leave it in the comments!

Liefs.

11 Comment

  1. Die lipgloss ziet er lief uit! Ik ga komende week direct even kijken hoe ie er in het echt uit ziet.
    Ik gebruik niet heel veel lipgloss, maar wel veel lipbalsem wat in sommige gevallen op het zelfde neer komt. Als de zomer echt aan is gebruik ik het liefste eentje met zonnefactor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *