Review / Test Summer

Summer essentials om een drankje te doen

Het is overduidelijk zomer de afgelopen dagen, er word zelfs volgende week een hittegolf voorspeld in Nederland. En daarom is het onmisbaar om een drankje te doen! In deze blog test ik daarom twee leuke summer essentials.

MegaGadgets

Vorige week ontving ik van MegaGadgets twee leuke summer essentials. Namelijk Prosecco Pong, ideaal voor op een feestje, en een wijnfles en -glashouder, ideaal voor als je een dagje weg gaat naar bijvoorbeeld het strand.

Prosecco Pong

Laten we beginnen met een 18+ spelletje: Prosecco Pong. MegaGadgets verkoopt een set met 12 Prosecco glaasjes en 3 pingponballen. Het spelletje werkt als volgt… Vorm eerst twee teams. Zet 6 glazen aan de ene kant van de tafel en 6 glazen aan de andere kant van de tafel. Het doel is om het pingpong balletje bij het andere team in het glaasje te gooien. Lukt dat? Dan moet het andere team een glaasje opdrinken. Het team dat alle glaasjes van de tegenstander wegspeelt, die wint.

Wat mij betreft een leuk spelletje voor op een feestje! Voor slechts €9,95 kun je het spelletje hier kopen.

 

Wijnfles en -glashouder

Als je wel eens een wijntje op het strand wil doen, herken je dit vast wel: een wijnfles die in het zand ligt, zand aan je wijnglazen en zand in je wijn. Maar gelukkig is daar een oplossing voor: de wijnfles en -glashouder. Deze set bestaat uit een houder voor je wijnfles en twee houders voor je wijnglazen. Deze kun je overal mee naartoe nemen, omdat de set niet veel ruimte inneemt. Zo kun je overal je wijnglas neerzetten, zonder dat hij makkelijk omvalt.

De vraag is natuurlijk: werkt dit ook echt? Ik heb het op het strand en in de tuin uitgetest. Op het strand werkt de set het beste als er wat hard zand is, in alleen zacht zand blijft de set iets minder goed zitten. In het gras werkt de set altijd prima, omdat aarde best stevig is. De wijnfles en -glashouder werkt dus uitstekend. Deze set kun je voor €14,95 hier kopen.

Zou jij de wijnfles en -glashouder en/of de Prosecco Pong willen proberen? Leave it in the comments!

Liefs.

 

9 Comment

  1. oeh dat proseco pong vind ik wel heel erg leuk. Ik weet niet of iedereen het gaat redden tot het einde van het spelletje, maar het is het proberen waard toch 🙂

  2. Ik vind het grappige gadgets! Vooral dat prosecco pong zou ik wel eens een keer willen proberen. Eens kijken of ik dan te diep in het glaasje moet kijken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *