Beauty Health Review / Test

Tandenpoetsen met Bio Tandpasta

Tandenpoetsen doen we allemaal elke dag. Als ik een fijne tandpasta heb gevonden, blijf ik vaak lang dezelfde tandpasta gebruiken. Eerlijk gezegd heb ik mij nooit verdiept in tandpasta: is deze wel geschikt voor mijn tanden? En is deze wel goed voor mijn tanden? Daarom test ik in deze blog eens een nieuwe tandpasta!

Urtekram

Urtekram International A/S is de grootste biologische groothandel van Scandinavië. Hun hoofdkantoor is gevestigd in het noorden van Denemarken. Zij vermarkten biologisch artikelen in de categorieën verwerkt- en diepvriesvoedsel, gecertifieerde biologische verzorgingsproducten én producten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijv. lactose, gluten en parfum. Doordat mijn huid erg gevoelig is, heb ik soms last van allergie voor bepaalde verzorgingsproducten. Omdat er geen rommel zit in biologische verzorgingsproducten, reageer ik hier niet allergisch op. Daarom wil ik nu graag meer biologische verzorgingsproducten proberen! Dit keer test ik de Strong Mint tandpasta en mondwater!

Tandpasta

De tandpasta heeft net als de andere producten van Urtekram dezelfde herkenbare look. Ik had nog nooit eerder tandproducten van Urtekram geprobeerd, dus ik was natuurlijk heel benieuwd naar deze tandpasta! De Strong Mint tandpasta is speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden. De tandpasta met probiotica werkt tegen gaatjes, plak en tandvleesontstekingen. Ook verfrist de tandpasta je adem, wat zeker geen overbodige luxe is!

Als je wat tandpasta op je tandenborstel doet, zie je meteen dat deze tandpasta er best anders uitziet dan een normale tandpasta. De substantie is een stuk bruiniger, in tegenstelling tot de meeste witte tandpasta’s. Dit komt doordat het product 100% natuurlijk is, zo bevat de tandpasta ook geen fluoride en conseveringsmiddelen. Dat is dus veel beter voor je tanden!

Mondwater

In de Strong Mint lijn zit ook een mondwater. Ik heb nog nooit in mijn leven mondwater (regelmatig) gebruikt, omdat ik dit altijd veel te sterk vind. Het Strong Mint mondwater van Urtekram is nog steeds redelijk sterk, maar niet té sterk. Hierdoor kan ik het mondwater makkelijk gebruiken, zonder dat ik het idee heb dat mijn mond wegbrandt. Ik gebruik dan nu regelmatig deze mondwater, voornamelijk omdat het je een heel frisse adem geeft!

Had jij de tandproducten van Urtekram al eens gezien? En zou jij ze willen uitproberen? Leave it in the comments!

Liefs.

8 Comment

  1. Ik heb ooit eens een tandpasta gehad, die schuimde totaal niet. Bij mij is dat wel een vereiste, dus als deze ook schuimt dan zou ik hem zeker eens willen uitproberen.

  2. Heerlijk, ik kende deze producten alleen van naam. Zelf gebruik ik ook alleen natuurlijke tandpasta van een ander merk.

  3. Het ziet er dan misschien een stuk minder lekker uit op je tandenborstel, maar is wel veel beter voor je tanden en je tandvlees! Lijkt me fijn zo’n tandpasta!

  4. Ik vind hem er heel mooi uitzien! Fijn ook die mondwater. Ik kende hem merk nog niet maar ben wel nieuwsgierig geworden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *