Review / Test

Tanning Mousse Test

Verbrand je snel? Word je niet snel bruin? Of houd je gewoon niet van zonnen? Dan is zelfbruiner de oplossing! Ik word helaas nooit snel bruin, dus zelfbruiners zijn mijn enige redding. In deze blog ga ik de tanning mousse van Tan of Oz voor jullie testen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Slechte zelfbruiners zijn er genoeg: je kleurt oranje, je gaat stinken, ze blijven niet lang zitten of er verschijnen allemaal bruine of witte vlekken op je lichaam. Zo heb ik wel eens een paar dagen in 30°C bedekt  over straat gelopen, omdat er allemaal witte handafdrukken op mijn lijf zaten door zelfbruiner… Sindsdien heb ik niet meer de behoefte gehad om zelfbruiner te testen, maar de tanning mousse van Tan of Oz heeft mijn gedachte veranderd. Deze zelfbruiner is anders dan de andere zelfbruiners, omdat dit een mousse is en omdat je het met een handschoen kunt aanbrengen. Het resultaat hiervan is super, nog beter dan ik had verwacht! Hieronder zal ik in 4 stappen kort uitleggen hoe je de tanning mousse moet gebruiken.

Stap 1: Scrub jezelf één dag van tevoren op de plekken waar je de zelfbruiner op wil smeren.
Stap 2: Trek oude kleding aan, want er komt vaak best gemakkelijk zelfbruiner op je kleding. Ik raad je aan om je in je ondergoed in te smeren, zodat je overal goed bij kan. Als de zelfbruiner toch ergens op komt, maak je dan geen zorgen. Deze zelfbruiner gaat er gelukkig vrij gemakkelijk weer uit!
jhh_4544
Stap 3: Spuit een beetje mousse op de handschoen. Smeer dan de mousse met de handschoen uit op de plekken waar je bruiner wil worden. Wees wel snel met het uitsmeren en laat geen restjes achter,  want dan krijg je wél vlekken (anders gelukkig niet).  De mousse is eigenlijk alleen geschikt voor benen en armen, maar je kunt hem ook wel (licht) gebruiken voor je buik en rug. Als je zelfbruiner op je rug wil smeren zou ik wel adviseren om dit iemand anders te laten doen. Voor borst en gezicht moet je de zelfbruiner spray van Tan of Oz gebruiken.
Stap 4: Laat de zelfbruiner zo’n 15 minuten intrekken. Ga in deze 15 minuten nergens op zitten wat schoon moet blijven, de zelfbruiner geeft dan namelijk nog af. Na 15 minuten is de zelfbruiner ingetrokken, daarna heb je nog een nawerking van 4 uur (ga dus binnen die 4 uur niet douchen)!

zelfbruiner-jpg

Zoals je ziet, het resultaat is super! Je ziet duidelijk het verschil wat wel en niet is ingesmeerd. De kleur ziet er heel natuurlijk uit, het is net alsof ik een paar dagen in de zon heb gezeten. Mijn familie en vrienden zagen ook dat ik bruin was geworden, maar zij hadden niet door dat dit door zelfbruiner kwam. Een ander voordeel van deze zelfbruiner is de lucht, want hij stinkt niet! De zelfbruiner blijft ook redelijk lang zitten. Het is uiteindelijk 5 dagen zichtbaar blijven zitten, daarna verdwijnt de bruine tint heel geleidelijk.  Ik heb de zelfbruiner nu 6x op mijn benen, 5x op mijn armen en 2x licht op mijn buik en rug gesmeerd. De fles is nu nog iets meer dan een kwart vol, dus hij gaat niet snel leeg.

De zelfbruiner mousse kost 39.95, deze kun je HIER kopen. De handschoen kost 9,95, deze kun je HIER kopen. De handschoen is niet verplicht om erbij te kopen, maar ik zou het wel aanraden, omdat dit het insmeren een stuk makkelijker maakt en de kans op vlekken verkleind. Alle producten kun je bekijken op www.webshop.tan-of-oz.nl. De zelfbruiner raad ik echt aan als je nog even bruin wilt blijven of als je de volgende lente/zomer zelfbruiner wilt uittesten/gebruiken. Je kunt alle producten van Tan of Oz met 15% korting kopen als je de kortingscode ‘inspirationtolive#verena’ gebruikt!

Liefs.

16 Comment

  1. Voor je benen werkt hij nog beter! Mijn armen zijn van zichzelf al altijd wat bruiner, maar mijn benen zijn altijd heel wit. Op je benen zie je het resultaat dus nog beter (omdat je daarmee meestal minder in de zon zit) :)!

 1. Nou echt leuk ik ge het denk ik niet zelf gebruiken maar het is wel leuk om te lezen echt super vet dat je een blog hebt xx Lisa
  Insta = lisariezebos
  Insta = inspirationtolive_fan

  -xx-

 2. Omg het resultaat is echt super. Maar ik ben van nature al heel bruin dus ik denk niet dat ik het echt nog zal hebben

 3. Super mooi resultaat,
  Alleen ik ben zelf al best wel bruin dus dat heb ik niet nodig? maar het is echt heel natuurlijk?
  ???

 4. WoW hier was ik al best lang naar opzoek ? Helaas word ik zelf ook niet zo snel bruin. Mijn vriendinnen wel dus na de vakantie waren zij super mooi bruin en ik niet. Dus bedankt voor deze geweldige tip?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *