Review / Test

Tassenparfum: speciale parfum voor je tas!

Vrouwen zijn erg gesteld op verzorging, zo spuiten ze regelmatig parfum op zichzelf. Maar hoeveel geven wij nou eigenlijk om de verzorging van onze tas? Wat doen we aan de ongewenste luchtjes? Tassenparfum is de oplossing voor een goede verzorging voor jouw tas!

Parfum spuiten

Tassenparfum… Ik had er nog nooit over gehoord, totdat ik werd opgebeld over een nieuw product: tassenparfum. Hiervoor bestond het nog niet, nergens was deze soort parfum te verkrijgen. Misschien denk je wel: je kan toch gewoon parfum in je tas spuiten? Helaas, dan heb je het fout! Een normaal soort parfum is niet geschikt voor je tas, deze laat namelijk een soort vettig laagje in je tas achter. Hierdoor wordt je tas alleen maar viezer en dus gaat je tas snel stinken. Dit heeft dus geen enkel resultaat en zorgt er op het eind voor dat je tas er alleen maar op achteruit gaat.

Tassenparfum

Maar wat maakt deze tassenparfum dan zo speciaal? Wat maakt de tassenparfum een speciale parfum voor je tas? Zoals ik net al zei, normale parfum is niet geschikt om in je tas te spuiten. Deze parfums zijn ervoor gemaakt om op je huid te spuiten, daardoor zijn ze daar ook op ingesteld. Een tas heeft natuurlijk een compleet andere samenstelling dan je huid, dus heeft een parfum voor je tas ook een andere samenstelling nodig dan een parfum voor je lichaam! MJS Bags Perfume ging hiermee als eerste aan de slag en ontwikkelde een speciale tassenparfum die geschikt is voor alle soorten tassen en koffers.

tassenparfum voor je tas

Verschillende geuren

Momenteel zijn er twee soorten geuren beschikbaar: Wings (een fleurig en fris geurtje) en I Care (een luxere geur met cashmere). Deze zijn verkrijgbaar in een kleine spray en in een mooi groot parfumflesje. Zelf koos ik voor de geur Wings, omdat ik er meer belang bij heb dat mijn tas fris ruikt. Het is een erg sterke geur, maar als je hem in je tas spuit ruikt je tas inderdaad erg fris! Vaak ruikt mijn schooltas wat muffig of naar brood (oeps), dat is nu verholpen. Zeker een aanrader dus!

Ik vind de tassenparfum een erg leuk initiatief en ik heb al vaak mijn tassenparfum gebruikt. Lijkt het jou wat om deze parfum te gebruiken?

Liefs.

9 Comment

 1. ik heb een klein reisverpakking van de douglas.
  als je die koopt mag je hem laten vullen met een parfum naar keuze.
  als hij op is kan je hem zelf bijvullen met het parfum wat je zelf thuis hebt.
  dus ik kan het tassenparfum idee heel erg waarderen.
  ik zou deze dus best een keer kunnen kopen

 2. Nog nooit van gehoord, maar het is wel grappig. Heb ook nog nooit gewone parfum in mijn tas gespoten. Mijn tas kan misschien ook wel een geurtje gebruiken.

 3. Lijkt me wel handig, maar ik heb eigenlijk maar 1 grote tas waar ik af en toe een beetje parfum inspuit om ze frisser te laten ruiken, oops. Zou dus niet meteen voor 1 tas een apart flesje kopen! Mijn kleine tassen ruiken eigenlijk nooit naar!

 4. Ik vind het nog niet zo’n gek idee. Maar gelukkig stinken mijn tassen nooit. Wel kan ik me voorstellen als je bijv mama bent dat je dan echt zeker wel kan gebruiken. Ik ga dit aan mijn mama vriendinnen geven voor sinterklaas 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *