Uncategorized

Ontspannen op een zitzak

Als je mij vraagt wat mijn lievelingskleur is, is het antwoord wel heel voorspelbaar. Roze natuurlijk! Hierom is mijn kamer uiteraard ook roze. En onlangs ontving ik een wel heel toepasselijk item voor in mijn kamer, waar ik in deze blog meer over vertel!

Terapy

Vorige week ontving ik een zitzak van Terapy.eu. Een knalroze zitzak, die precies past bij mijn kamer. Terapy verkoopt zitzakken van die zich aanpassen aan je lichaam. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht verdeeld en wordt de druk op je wervelkolom verlicht. De ultieme manier om te ontspannnen! In de zitzak van Terapy kun je heerlijk ontspannen, maar het is dus tegelijkertijd ook nog eens goed voor je houding.

Verzending

Als je een zitzak bij Terapy besteld, ontvang je hem vrijwel de volgende dag (in Nederland) in een enorme doos! Gelukkig is de zitzak wel wat kleiner dan de doos. Doordat de zitzak behoorlijk dik is, zit hij goed geklemd in de doos. Hierdoor gaat de verzending van de zitzak ook zonder problemen of beschadigingen.

Elly zitzak

Van Terapy mocht ik de Elly zitzak testen. Deze zitzak kun je in een handomdraai  in een druppelvorm plaatsen. Niet alleen wordt de druk hierdoor in je wervelkolom verlicht. Ook vormt de zitzak een uniek design. Normaal ben ik geen fan zitzakken. Ze zitten niet lekker, je zakt er in weg en het is totaal niet comfortabel als je het mij vraagt. Maar Elly beloofde anders te zijn dan een standaard zitzak, dus wilde ik het wel een kansje geven!

In gebruik

De Elly zitzak is inderdaad anders dan gewone zitzakken. De zitzak is veel steviger en is meer gevuld dan een doorsnee zitzak. Hierdoor heb je niet de mogelijkheid om weg te zakken in de zitzak. De zitzak vormt zich helemaal mee met je lichaam en je kunt hem zelf nog wat omvormen voor een comfortabelere houding. Je kunt ervoor kiezen om op de ‘zijkant te zitten’ (zie daarvoor dit filmpje). Ook kun je de zitzak gewoon plat neerleggen en hier op gaan zitten of liggen. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn zitzak, ik kom er niet snel meer vanaf!

Wat vind jij van zitzakken? Leave it in the comments!

Liefs.

10 Comment

  1. Ik heb er vroeger ook altijd een gehad in mijn slaapkamer. Nu vind ik het te rommelig staan in mijn huis en de kleuren zijn vaak ook erg hard en fel, Haha.

  2. Ah wat een leuk ding! Mijn dochter (en zoon ook trouwens) zou dit heel leuk vinden. Een heerlijk plekje om te lezen of even een spelletje op de iPad te spelen :). En fijn dat hij zo stevig is, dat onderscheidt hem echt van andere zitzakken.

  3. Wow heftig kleurtje! 😉 Ik weet zeker dat het heerlijk zit, het vormt zich naar jouw lichaam. Ik zou voor in huis alleen een andere kleur gekozen hebben, hoewel ik mijn kinderen hier wel een plezier mee zou doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *