Review / Test

Thee drinken

Ik heb een hele lange tijd alleen thee uit een zakje gebruikt. Tegenwoordig gebruik ik steeds vaker  verse thee, omdat dit simpelweg veel lekkerder is dan normale thee! Ben je net als mij een theeleut? Lees dan vooral verder! Want in deze blog test ik een aantal leuke thee items!

De Thee Winkel

De Thee Winkel is een webshop vol met allerlei items om thee te drinken. Van De Thee Winkel ontving ik een heel leuk pakketje met een aantal diverse items van hun website. In deze blog zal ik jullie een theeblik, een theefilter, een maatschep en losse thee testen!

Theeblik

Laten we beginnen bij een theeblik. Theeblikken zijn altijd heel handig om te hebben, zodat je hier je verse thee in kan bewaren. Meestal komt verse thee maar in een kleine verpakking, dus hoort daar ook een klein theeblik bij. In dit theeblik kan 100 gram verse thee bewaard worden, wat dat betreft is zijn formaat dus ideaal!

Maatschep

Ik heb zelf altijd moeite om de goede hoeveelheid thee te bepalen. Gelukkig heeft De Thee Winkel een maatschepje, waarbij een schepje thee met dit maatschepje precies goed is voor een kop thee. Ideaal! Daarnaast is de maatschep gemaakt van RVS staal, waardoor je er langer plezier van hebt.

Theefilter

Theefilters zijn natuurlijk onmisbaar bij het zetten van een goede kop thee. Tot nu toe had ik een thee-ei, opzich een leuk ding, maar handig is hij niet. Mijn thee-ei is meerdere keren uit elkaar gevallen, waardoor mijn kopje thee vol verse theeblaadjes zat. De theefilter die ik heb ontvangen van De Thee Winkel, is veel handiger dan zo’n thee-ei! Deze filter hang je aan je theeglas, deze blijft dan ook heel goed zitten. Aan de bovenkant zit een soort dekseltje, waardoor je de filter gemakkelijk kunt afsluiten. Zo komen er zeker weten geen theeblaadjes in je thee!

Thee testen

Tot slot is natuurlijk losse thee nog nodig om je kopje thee te zetten. Van De Thee Winkel mocht ik de smaken Supreme Taste en Prikkelende Aarbei testen. Wat mij betreft twee originele smaken, die ik tot voorheen nog niet heb geproefd! De Supreme Taste heeft een frisse en lichtzoete smaak, met de zachte smaken van peer en druiven.

De Prikkelende Aarbei thee bestaat uit kamille en aarbei, die samen een heerlijke combinatie vormen. Ook dit is een groene thee, die ik graag meerdere keren per dag drink!

Drink jij liever losse thee of thee uit en zakje? En wat is jouw favoriete smaak thee? Leave it in the comments!

Liefs.

2 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *