Info

Alleen een abonnement? Alleen een telefoon? Of een telefoon met abonnement?

Om de twee jaar is het voor mij weer zo ver. Mijn telefoon is zo goed als afgeschreven, veel langer kan hij niet meer mee. Dan wordt het weer tijd om na te gaan denken. Ga ik voor een abonnement? Koop ik alleen een nieuwe telefoon? Of een telefoon met abonnement?

Tijd voor wat nieuws!

Ik heb nu ruim een jaar een iPhone. Sindsdien ben ik een ware Apple fan! Als ik een nieuw abonnement of telefoon neem, zal ik zonder twijfel weer een nieuwe iPhone abonnement kiezen. Daarom wil ik in deze blog eerst wat meer inzoomen op de mogelijkheden bij T-mobile wat betreft iPhones (en andere telefoons). Ook wil ik bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van abonnementen.

Soorten iPhones!

Als ik een nieuwe telefoon uitkies, heb ik graag veel keuze. Bij T-mobile is dit gelukkig het geval! Zij hebben namelijk allerlei soorten iPhones in het assortiment. Ga je liever voor wat goedkoper en maakt een ‘oudere versie’ je niet veel uit? Dan is de iPhone SE goed geschikt voor jou. Deze is beschikbaar in een 32 GB en 128 GB versie. Wil je liever een van de nieuwste modellen en ben je bereid om hier wat extra voor te betalen? T-mobile kan je dan voor een scherpe prijs de iPhone X en iPhone 8 bieden. Oud of nieuw, goedkoop of wat duurder.

T-mobile heeft groot aanbod iPhones

Simlockvrije telefoon

Wil je liever geen abonnement, maar alleen een simlockvrije telefoon? Dat kan. T-mobile verplicht je niet om een abonnement bij hen te nemen, je kan zonder problemen gewoon een losse telefoon kopen. Wat betreft telefoons hebben zij een erg groot aanbod. Samsung, Huawai, iPhone of LG, er is keuze genoeg!

Sim Only abonnement

Ook kun je ervoor kiezen om een Sim Only abonnement te nemen. Dit houdt in dat je alleen je abonnement afsluit. De geleverde simkaart kun je dan in elke willekeurige telefoon stoppen, ook je telefoon die je bijvoorbeeld al ruim een jaar hebt. Met een Sim Only abonnement kun je dus overstappen wanneer je maar wilt. Je hebt hierbij keuze voor 1 GB, 5 GB, 10 GB of unlimited data. Hierbij krijg je standaard onbeperkt bellen en smsen. Bij unlimited data krijg je ook nog 6 maanden gratis Netflix, ideaal voor op je nieuwe telefoon.

Abonnement met nieuwe telefoon 

Tot slot kun je nog kiezen voor een abonnement met telefoon. Je kunt een nieuwe telefoon aanschaffen met daarbij een 1-jarig of een 2-jarig abonnement. Het abonnement ziet er dan hetzelfde uit als bij een Sim Only abonnement, je moet alleen extra kosten betalen voor je telefoon. Je mag hier zelf enige marge in stellen. Je kunt in 1x de complete kosten, een groot deel of een klein deel van de telefoon. Ideaal als je liever de telefoon in 1x betaalt of liever in (kleine) delen.

Ik vind het fijn en gemakkelijk dat T-mobile zoveel opties heeft. Dit maakt het snel duidelijk en overzichtelijk. De eerst volgende keer dat ik een iPhone ga kopen, over ongeveer een jaar, neig ik toch om een telefoon met abonnement te kiezen. Dit is uiteindelijk voordeliger voor mij, omdat ik het hele bedrag niet snel in 1x zou kunnen betalen.

Voor welke optie zou jij gaan of ben jij bij je nieuwste abonnement gegaan? Leave it in the comments!

Liefs

 

 

Deze blog is geschreven voor een samenwerking.

3 Comment

  1. Goed om eens over na te denken. Ik moet binnenkort een nieuw abonnement, dus ik moet ook weer eens gaan nadenken wat ik ga doen… Ik denk toch wel aan een sim only abonnement, mijn Samsung doet het gewoon nog top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *