Review / Test

Unboxing Sieraden By Maud

Sinds kort ben ik een vaste promoter van Sieradenbymaud. Daarom ontvang ik vanaf nu af ent oe een pakket van haar, die ik vervolgens aan jullie ga laten zien op mijn blog. Deze maand ontving ik mijn tweede pakketje. In deze blog laat ik jullie de Maartbox zien, waar veel leuke items in zitten! Kijk je mee?

In het pakketje zaten vier sieraden: twee chokers, een paar oorbellen en een enkelbandje. Ik zal deze stuk voor stuk laten zien.

Allereerst het enkelbandje. Het enkelbandje is gemaakt van een zacht soort stof, daardoor is het ook niet vervelend om deze te dragen. Het enkelbandje is roze, toevallig mijn lievelingskleur, dus dit enkelbandje past goed bij mij! Ook ziet het er fleurig en zomers uit, waardoor ik direct zin krijg in de zomer.

Dan de eerste choker. Deze zwarte choker bevat mooie details. Zelf ben ik groot fan van kant, dus deze choker past ook zeker goed bij mij. Het stofje is redelijk zacht en deze choker zit niet vervelend. Vaak heb ik het idee dat ik zo’n beetje stik bij chokers, omdat je ze zo goed voelt. Dat zal wel aan mij liggen, maar bij deze choker is dat in ieder geval niet zo :).

Dan een schattig paar oorbellen. Van dit soort items hou ik wel, ook weer goed uitgekozen door Maud!

Tot slot een hele toffe choker, gemaakt van schelpjes. Hiervan krijg ik echt zin in de zomer! Een heel origineel idee om dit te maken wat mij betreft. Wel is dit een choker die erg aanwezig is, dus je voelt hem wel goed. Ondanks dit minpuntje, vind ik hem toch heel leuk omdat hij zo origineel is.

Dit waren de items uit het pakketje van Sieradenbymaud. Ik vond het weer een leuk pakketje, net als de vorige keer. Neem zeker eens een kijkje in haar webshop sieradenbymaud.nl, daar staan ook nog een leuk hoop andere items op! Wat is jullie favoriete sieraad van deze blog? Leave it in the comments!

Liefs.

9 Comment

  1. De chokers vind ik beide te gek en zou ik zo kunnen dragen. Die schelpjes zijn superleuk voor een festival, de zwarte ‘kanten’ vind ik meer allerdaags. Het enkelbandje vind ik ook tof maar dan liever in zwart, grijs op wit. Roze is mij net iets te lieflijk.

  2. Ik voel me oud haha, die schelpen doen me denken aan vroeger.. Surfers droegen dat soort kettingen toen ik tiener was (al was dat niet echt in chokervorm). De zwarte choker vind ik heel mooi, de oorbellen trouwens ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *